1xbet betist supertotobet
Bugun...



Emek Mahallesi Salı pazarında sorun büyüyor, zabıtalar uyuyor.

Antalya Kepez İlçesi, Emek Mahallesinde kurulan Salı pazarı, kurulduğu ilk günden bu yana yaklaşık %60 büyüyerek sokak aralarına taştı, bölge esnafı isyan eder noktaya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-07-2018 17:09:29 Tarih: 18-07-2018 12:40

Emek Mahallesi Salı pazarında sorun büyüyor, zabıtalar uyuyor.

Yaklaşık 1 yıl önce kurulmaya başlanan Emek Mahallesindeki Salı pazarı, her geçen gün bölgede yaşantıyı zor hale getiriyor.

Cadde üzerinde bankalar, cadde arkasında kurulan pazar ve bölgede yer alan esnafların yoğunluk oluşturduğu bölge, Salı günü kurulan pazar ile sorunlarıda beraberinde getiriyor.

Kuruluduğu ilk dönemde butik pazar olarak adlandırılan pazar, kısa süre içinde pazar alanlarının dışına tezgahlar kurulması ile %60 daha da büyüdü.

Araçların kullandığı yollar pazar tezgahları ile dolarken, pazarcı esnafının araçları ise kapladığı alan nedeniyle büyük sorun oluşturuyor.

Her geçen gün büyüyen pazaryerinin denetimini sağlayan Kepez Belediye Zabıtası ise denetim yetkisinden uzak bir davranış sergileyerek, adeta usulsüzlüğe göz yumuyor, suç işliyor.

Açıkta satılan ürünler, araç yoluna kurulan tezgahlar, sokaklarda park etmiş araçlar, etiketsiz tezgahlar, sürekli bağıran pazarcı esnafı gibi tüm ihlallere birde zabıta aracının kaldırıma ve engelli yoluna park edilmesi, bir devlet memurunun görevini ne kadar aksattığını ortaya koyuyor.

Göstermelik duruşları ile sabah çayını içen zabıta ekipleri hiç bir müdahalede bulunmazken, Salı pazarı kaosu ise her geçen gün daha da çekilmez bir hal alıyor, vatandaşı ihlallere alıştırıyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI