1xbet betist supertotobet
Bugun...



Rıza Sümer'den geçmiş olsun ziyareti

Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, Antalya'da yaşanan sel felaketinden etkilenen Kepez'deki vatandaşlara ziyaretlerde bulundu. Rıza Sümer, çalışmaların aralıksız sürdüğünü ve el birliği ile yaraların hızla sarılacağını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 15-02-2024 15:50

Rıza Sümer'den geçmiş olsun ziyareti

Rıza Sümer, sel felaketinden etkilenen Kepez sakinlerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, "Devletimiz tüm kurum ve imkanlarıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Yaralarımızı el birliğiyle saracağız" ifadelerini kullandı.

Avukat Rıza Sümer, Güneş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm noktasına ve beraberinde su altında kalan mahalle sakinlerini ziyaret etti. AFAD'ın hasar tespitinin ardından vatandaşlara destek verileceğini aktaran Kepez Belediyesi Başkan Adayı Sümer, "Hasar tespit çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Devletimiz tüm kurum ve imkanlarıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlk etapta Antalya Valiliğimize 20 milyon TL acil yardım ödeneği gönderildi. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Yaralarımızı el birliğiyle saracağız" dedi.

Sümer, ayrıca su baskını nedeniyle zarar gören Kepez Devlet Hastanesi'ni, Göksu İlkokulu'nu, seraları su altında kalan çiftçileri ve hayvanları telef olan hayvancıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Evleri ve iş yerlerinde hasar olan vatandaşların mahalle muhtarları eşliğinde yanında olan Rıza Sümer, Kepez İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün sera ve tarım alanları vurulan çiftçiye destek olacağını kaydederek, mağdur olan vatandaşların bilgilerini gerekli kurumlara bildirdi.

Rıza Sümer, sel felaketinde hayatını kaybeden Halil Yıldız'ın vefatı nedeniyle yaşadığı üzüntüyü de dile getirdi ve "Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI