1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Film Festivali'nin afişi belli oldu...

Türkiye'nin ilk ve en köklü film festivali 'Uluslararası Antalya Film Festivali'nde bu yıldan başlayarak iki afiş kullanılacak.

facebook-paylas
Tarih: 21-08-2018 16:33

Antalya Film Festivali'nin afişi belli oldu...

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 55'incisi düzenlenecek 'Uluslararası Antalya Film Festivali' 29 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Merkezi Antalya olan Türkiye'nin ilk film festivali, Uluslararası Antalya Film Festivali'nde bu yıldan itibaren iki afiş kullanılacak. Genel afişin yanı sıra festival, her yıl bir sanatçının eserini festivalin 'sanatsal' afişine taşıyacak. Festivalin genel afişinde Altın Portakal Venüs Heykeli yer alırken, sanatsal afişte ressam Ahmet Güneştekin'in 2015 yılında Venedik Bienali'nde sergilenen 'Adem ile Havva' serisinden bir tablosuna yer verilecek.

 

Festivalde bu yıl, farklı kültürlerde yaşanan 'Göç, mültecilik, ekonomik, sosyal ve duygusal dışlanmışlık' gibi hikayeler, 'Çağdaş Masallar' başlığı altında sinemaseverle buluşacak. Filmlerin odak noktasında, bu yüzyılın büyük göçlerinin ötekileştirdiği, ölümü göze alarak hayata koşan mülteci yaşamlarının başrolündeki insan yer alıyor.

 

Antalyalıları sanata doyuracak olan festival için geri sayım başladı. Türkiye'den ve Antalya'dan bir çok sinemaseverler festivalin başlayacağı günü bekliyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI