1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Bakan Ersoy'dan Menderes Türel'e teşekkür...

Bakan Ersoy ve Başkan Türel Kemer Liman Caddesi’ni gezdi.

facebook-paylas
Tarih: 22-08-2018 13:03

Bakan Ersoy'dan Menderes Türel'e teşekkür...

Antalyalı Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, dün akşam gözde turizm ilçesi Kemer’i ziyaret edip Liman Caddesi’ni gezdi. Bakan Ersoy, Liman Caddesi’ne hayran kalırken Başkan Türel’i ise başarılı hizmetinden dolayı tebrik etti. Bakan Ersoy ve Başkan Türel birlikte, Büyükşehir Belediyesi’nin 11 milyon TL’nin üstünde bir yatırımla yeniden hayat verdiği Liman Caddesi’ni gezdi. Cadde üzerinde bulunan esnafla bayramlaşarak sohbet etti.

Bakan Ersoy, Liman Caddesi’nin yeni haline hayran kaldı.  Vatandaşlara ve esnafa yeni caddeden memnun olup olmadıklarını soran Bakan Ersoy’a, Kemerli esnaf  “Çok memnunuz. Çok güzel oldu. Başkanımız Menderes Türel Antalya için büyük bir şans” şeklinde yanıt verdi. 

Türel’e teşekkür etti

Cadde’nin yeni halinin esnaf ve turizm için önemli bir katma değer olduğunu belirten Bakan Ersoy, Turizmin daha iyi olması için nitelikli ürünler ortaya konulup nitelikli turistin ülke turizmine kazandırılması gerektiğini söyledi. Bakan Ersoy, Liman Caddesi’nde yaptığı muhteşem düzenleme için Başkan Menderes Türel’i tebrik etti. Turizme verdiği katkı içinde teşekkür etti.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM - TARİH Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI