1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kepez’den YKS öğrencilerine moral pikniği

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesi bünyesinde hizmet veren Yasin Naci Ağaroğlu Eğitim Merkezi’nin YKS öğrencileriyle moral pikniğinde buluştu. Öğrencilere başarı dileklerini ileten Başkan Tütüncü, “Gençlerimizin geleceği bizim için çok önemli. ” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 13-06-2023 09:59

Kepez’den YKS öğrencilerine moral pikniği

Kepez Belediyesi’nin Yasin Naci Ağaroğlu Eğitim Merkezi’nde aldıkları eğitimlerle YKS’ye hazırlanan öğrenciler, düzenlenen piknikte moral depoladılar. Kepez Macera Ormanında düzenlenen piknikte öğrenciler Paintball Turnuvası’na katıldılar. Mini konserle yoğun çalışma temposunun stresini attılar. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Yasin Naci Ağaroğlu Eğitim Merkezi’nin YKS öğrencileriyle moral pikniğinde buluştu. 17-18 Haziran da gerçekleştirilecek TYT ve AYT sınavlarında öğrencilere başarılar dileyen Başkan Tütüncü, “Yıl boyunca çok çalıştınız. Çaba sarf ettiniz. Herkes bu çabasının karşılığını alacak. Sınavda sizlere başarılar diliyorum. Ve hepinizin başarılı olacağına inanıyorum.” dedi.

Başkan Tütüncü, öğrencilerle beraber şarkılar söyledi, şiirler okudu. Gençlerle geleceklerine ilişkin sıcacık sohbetler gerçekleştirdi. Kepez Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına(YKS) girecek öğrenciler için düzenlediği TYT ve AYT Hazırlık Kurslarıyla her yıl yüzlerce öğrenciye üniversite kapılarını aralıyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI