1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



5 yıldızlı otelde elektrik şoku...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin elektriği, bir önceki işletmecinin borcu nedeniyle kesildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-08-2018 19:11:35 Tarih: 01-08-2018 12:12

5 yıldızlı otelde elektrik şoku...

Yerli ve yabancı turistleri isyan ettiren elektrik kesintisi 15 saat sürdü. Elektrik, kaymakamlığın yanı sıra mevcut firmanın teminat vermesiyle yeniden açıldı.

 

Olay, gece yarısından sonra Manavgat Çolaklı bölgesindeki beş yıldızlı bir otelde gerçekleşti. İddiaya göre, otelin elektrikleri daha önceki turizm firmasının 280 bin lira tutarındaki borcu sebebiyle gece 03.00'te kesildi. 320 odadan, 250'si dolu olan otelde yerli ve yabancı turistler büyük mağduriyet yaşadı. 

 


Otelin suyunun kuyudan alınması sebebiyle elektriğin kesilmesiyle birlikte suların da kesilmesi iyice öfkelenen müşteriler daha sonra sıcaktan bunaldıklarını, otelde yiyecek ve içecek bulamadıklarını, odaların yanı sıra havuz ve sahilin pislik ve çöp içerisinde olduğunu söyleyerek geldikleri tur acentelerine ulaşıp başka otele geçmek istediklerini belirtti. 15 saat sonra Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit’in de araya girmesinin ve oteli satın alan şirketin borcu üstlenerek teminat vermesinin ardından otelin elektriği yeniden açıldı. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI