1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Meteoroloji uyardı...

Yaz ayının gelmesiyle birlikte bunaltıcı sıcaklar ve yüksek nemle boğuşan Akdeniz Bölgesi için meteorolojiden uyarı geldi.

facebook-paylas
Tarih: 05-09-2018 18:10

Meteoroloji uyardı...

Beklenen haber geldi. Meteoroloji Akdeniz bölgesi için uyarılarda bulundu. Yaz ayının gelmesiyle  turizm bölgeleri canladı. Yüksek sıcaklık ve bunaltıcı nemden kaçmak isteyen vatandaşlar kendilerini sahillere attı.

 

Eylül ayının gelmesiyle birlikte meteoroloji de uyarılarda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre, Türkiye'nin kuzey, iç ve batı kesimlerinin yarın parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz (Kahramanmaraş hariç), İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Balıkesir (kıyı kesimleri dışında), Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Antalya'nın batı iç kesimleri olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Batı Akdeniz'in batısında fırtınamsı rüzgar görülecek.

 

AKDENİZ BÖLGESİ'NİN DOĞUSUNDA GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ

Akdeniz Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu olacak, doğusunda ise gök gürültülü sağanak görülecek. Rüzgar, Batı Akdeniz'de batı ve güneybatı, batısı kuzeybatı, öğle saatlerine kadar Antalya Körfezi'nde güneydoğudan 3-5, öğle saatlerinden sonra batıda 5-7, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3-5, öğle saatlerinden itibaren batıda 6 kuvvetinde esecek. Dalga boyu 1-3 metre olacak.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI