1xbet betist supertotobet
Bugun...



Engelsiz Kafe'de lösemili çocuklara destek!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy Destek Eğitim Kurs Merkezi öğrencileri ve Engelsiz Kafe, Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası için maskelerini takıp Türkiye çapında gerçekleştirilen farkındalık kampanyasına katıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 05-11-2019 18:18:37 Tarih: 05-11-2019 12:39

Engelsiz Kafe'de lösemili çocuklara destek!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Belediye Başkanı Uysal’la birlikte Kızılarık Mahallesi’nde bulunan Zeytinköy Destek Eğitim Kurs Merkezi ve Engelsiz Kafe öğrencileri, LÖSEV tarafından 2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda düzenlenen “Maskemi takarım farkındalık yaratırım” etkinliğinin parçası oldu.
 
LÖSEV tarafından düzenlenen kampanya için Başkan Uysal’ın maskeyle çektirdiği fotoğraflar billboardlarda yer adı. Zeytinköy Destek Eğitim Kurs Merkezi öğrencileri de lösemi hastası arkadaşlarını yalnız bırakmadıklarını göstermek için maskelerini taktı. Engelsiz Kafe’nin özel çocukları ise Adalya Vakfı Yöneticileriyle birlikte farkındalık yaratmak ve hastalığa dikkat çekmek için maske taktı. Etkinlik sırasında çekilen fotoğraflar ‘Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım’ etiketiyle sosyal paylaşım sitelerinden de paylaşıldı.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI