1xbet betist supertotobet
Bugun...



Mağdurların sorunları artık bitti...

Serik’te neredeyse Cumhuriyet tarihi ile yaşıt olan ve adeta kangren haline gelen Tapu sorunu tarihe gömüldü.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-09-2018 18:29:32 Tarih: 13-09-2018 12:19

Mağdurların sorunları artık bitti...

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık’ın göreve gelmeden önce seçim vaatlerinin başında gelen, Serik’in gelişip büyümesinin önündeki en büyük engel olan Tapu sorunu çözüldü.

Serik’te 12-16 Eylül tarihleri arasında Serik Belediyesi tarafından düzenlenen Serik Festivali kortej yürüyüşüyle başladı. Siyasetten, STK'lara, muhtarlardan sporculara kadar birçok kişini katıldığı kortej sonrasında, 70 yıldır tapu mağduru olan vatandaşlar için tapu dağıtım töreni düzenlendi.

TAPU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Tapu törenin de konuşan başkan Çalık Serik’te tapu sorununun artık tarihe gömüldüğünü belirtti. Çalık; “Neredeyse Cumhuriyet tarihimiz ile yaşıt, ilçemizin kangren olmuş sorununu dört yıllık hummalı bir çalışmadan sonra çözdük” dedi.  Tapu sorunun çözümü için maddi manevi çok büyük uğraşlar verdiklerini belirten başkan Çalık; “Bu işin çözümü noktasında, kırtasiye için 5 ton kâğıt harcandı. 2 milyon fotokopi çekildi. Binlerce posta tebliği işlemine yardım sağlandı. Bütün bu işler için 15 eleman görevlendirdik. Gerçekten geriye dönüp baktığımız zaman nasıl büyük bir işin üstesinden geldiğimizi daha da iyi anlıyoruz” dedi.

“BİZE DUYULAN GÖREVİ BOŞA ÇIKARMADIK”

Halkımız bize duyduğu güveni boşa çıkarmadık. “İşimiz Gücümüz Serik” sloganıyla yola çıktık. Gece gündüz uğraşlar sonunda ilçemizin gelişip güzelleşmesi ve imar yönünden, önündeki en büyük engel olan mülkiyet sorunu ortadan kaldırmak için çaba sarf ettik. Allah’ımıza şükürler olsun ki halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik” dedi.

 

Konuşmasının sonunda teşekkürlerini ileten Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, sözlerine şöyle devam etti: 

Tapu sorununun çözümünde adil bir karar vererek işi sonuçlandırma iradesi gösteren hakimlerimize,  Ankara ‘da ve Serik’te işi tekemmül ettiren tüm adliye mensuplarına, yakın ilgi ve takiplerini gördüğümüz Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU ve Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Mal Müdürlüğü’ne, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne, Antalya Milletvekillerimize, Ak Parti İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş ve Ak Parti Merkez, il ve ilçe teşkilatlarımıza, her türlü çalışmamamızda işlerimizi kolaylaştıran Büyük Şehir Belediye Başkanımız, sayın Menderes TÜREL’e, gece gündüz bizimle birlikte koşturan Ak Parti ilçe başkanımız sayın Hasan Kozan’a,  bu yolda Ankara’da çalışan tüm ilgili bürokratlara, Serik Kaymakamlığımıza, Serik Tapu Müdürlüğü’ne ve personellerine teşekkürü bir borç bilirim. Serikli bu hizmetleri yapanlara minnettardır."

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI