1xbet betist supertotobet
Bugun...



Festivale doğru...

Sanatseverlerin her yıl heyecan ve merakla beklediği “Uluslararası Antalya Piyano Festivali”, bu yıl 19. Kez, 1 – 9 Eylül tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştiriliyor.

facebook-paylas
Tarih: 31-08-2018 16:32

Festivale doğru...

Flamenko'nun yldızı Laura De Los Angeles, Türkiye'de ilk kez ‘19. Uluslararası Antalya Piyano Fstivali'nde konser verecek. Tüm dünyadan önemli sanatçıların yer aldığı ve sanat yönetmenliğini şef Gürer Aykal’ın yaptığı festivalin açılış konseri ise Flamenko’nun yıldız ismi Laura De Los Angeles yapacak.

 

İspanya’nın önemli kadın Flamenko sanatçılarıdan Laura De Los Angeles, ilk kez festival için Türkiye’ye geldi. Piyanist ve şarkıcı kimliği ile çok yönlü bir kariyer sunan Angeles’a sahnede 8 müsizyen ve 4 dansçı eşlik edecek.

 

Piyano başındaki yetenekli dokunuşları ve Flamenko ruhunu yansıtan dansları ile renklenecek gösteri, izleyicilere unutamayacakları bir müzik ziyafeti sunacak. “19. Uluslararası Antalya Piyano Festivali” açılış konseri, 1 Eylül 2018 Cumartesi Günü Antalya Kültür Merkezi, Aspendos Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI