1xbet betist supertotobet
Bugun...



Candan Erçetin ve ADSO’dan Atatürk’ün sevdiği şarkılar konseri

23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde Türk Müziğinin güçlü sesi Candan Erçetin ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), muhteşem bir konsere imza attı. Cam Piramit'i dolduran binlerce müziksever, Atatürk'ün sevdiği şarkıları hep bir ağızdan söylerken büyük bir gurur ve coşku yaşadı.

facebook-paylas
Tarih: 18-12-2023 09:58

Candan Erçetin ve ADSO’dan Atatürk’ün sevdiği şarkılar konseri

Tüm coşkusuyla devam eden 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Türk müziğinin güçlü sesi Candan Erçetin festival kapsamında, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar konseriyle Antalyalı sanatseverlerle buluştu.

MARŞLAR, ŞARKILAR COŞKU YAŞATTI
Cumhuriyet'in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında festival programına alınan 'Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar' Konseri, Cam Piramit'i dolduran müzikseverlerin coşkulu katılımıyla gerçekleşti. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde sahne alan Candan Erçetin'in muhteşem sesiyle hayat bulan şarkı ve marşlar, gece boyu coşku yaşattı.

AYAKTA ALKIŞLANDI
Şef Hakan Kalkan yönetimindeki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Piyanist Nuri Irmak eşliğinde sahne alan Candan Erçetin, izleyicilerin hep bir ağızdan söylediği Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan repertuarını Gençlik Marşı ve İzmir Marşı ile zirveye taşıdı. Cam Piramit'i dolduran müzikseverler büyük gurur ve bazen gözyaşlarıyla eşlik ettikleri sanatçıları konser sonunda uzun süre ayakta alkışladı.

BAŞKAN BÖCEK’DEN ÇİÇEK VE PLAKET
Konser sonunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şef Hakan Kalkan, Piyanist Nuri Irmak ve Candan Erçetin'i muhteşem performanslarından dolayı kutlayıp çiçek ve plaket takdim etti. Başkan Böcek, sanatçı Candan Erçetin’e teşekkür ederek, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. Cumhuriyet’in 100. Yılında ve Piyano Festivali kapsamında böyle anlamlı bir konser verdiği için, Atatürk şarkılarıyla, bizlere Atatürk’ü bir kez daha yaşattığı için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, tüm Antalyalı hemşerilerimin yeni yılını da kutluyorum. 2024 savaşın, şiddetin, istismarın olmadığı, konserlerin iptal edilmediği bir yıl olsun” dedi.

COŞKUYLA DEVAM EDECEK
Bu yıl Cam Piramit'e alınan etkinliklerle daha çok müziksevere ulaşan ve ilçelerdeki programlarıyla kente yayılan Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 22 Aralık'a kadar birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı konserlerle aynı coşkuyla devam edecek.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI