1xbet betist supertotobet
Bugun...



Piyano Festivali'nde sahne çocukların!

Duo Blanc & Noir ikilisi, Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında Imagine projeleriyle çocuklar ve aileleri için muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 19-12-2023 11:55

Piyano Festivali'nde sahne çocukların!

23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde, gün çocuklarındı. Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner'den oluşan Duo Blanc & Noir ikilisi, festival kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde çocuklarla bir araya geldi. Festival kapsamında etkinliğe katılan 0-7 yaş grubu çocuklar, aileleriyle birlikte harika vakit geçirdi.

ÇOCUKLAR KLASİK MÜZİKLE TANIŞTI
Imagine ismini verdikleri projeyle çocukları klasik müzikli tanıştırmak, 0-7 yaş grubu çocukların müziği keşfetmelerine katkı sağlamayı hedefleyen ikili, çocuk şarkıları ve ninnilerden oluşan repertuarlarıyla büyük alkış aldı. Çocukların eşlik ettiği şarkı ve ninnilerle coşkulu bir program gerçekleştiren piyanist ikili, sahneye çıkardıkları çocuklara da piyano çalma deneyimi yaşattı.

HAYAL DÜNYASINA YOLCULUK
Atatürk Kültür Merkezi'nde kalabalık bir seyirci topluluğuyla buluşan Duo Blanc & Noir, çocukların hayal dünyasına yaptığı yolculuk ile hedefe ulaştı. Bu yıl 23'üncüsü gerçekleşen Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında, Havasi 19 Aralık’ta Cam Piramit’te, Can Saraç 20 Aralık’ta AKM’de, Igudesman&Joo 21 Aralık’ta yine AKM’de sahne alacak. 21 Aralık’ta Aksu Fen Lisesi’nde resital ve söyleşi gerçekleştirecek olan Gülsin Onay 22 Aralık’ta AKM’de kapanış konserinde sahne alacak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI