1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



ATSO Başkanı Davut Çetin'den sert açıklama...

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin'e ait olan makam odası için yapılan tadilat, tartışmaları da beraberinde getirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-10-2018 12:38:21 Tarih: 19-10-2018 12:35

ATSO Başkanı Davut Çetin'den sert açıklama...

Antalya'da yüklü miktarda masrafa neden olan ATSO Başkanı Davut Çetin'in makam odasında yapılan tadilat, yönetim kurulunu birbirine düşürdü. Değişiklik kararının yönetim kurulu tarafından alındığı bilgisi verilirken, Çetin'den durumla alakalı sert açıklamalar geldi. 

 

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Totoş, tadilat önerisine itiraz ettiğini dile getirdi. Totoş,  “Ben kimsenin adamı değilim. Mantığıma aykırı gelen her şeye itiraz ederim. Şerh koymadan önce de sayın Çetin'i uyardım. Esnafın nefes kredisine ihtiyacı olduğunu, o yüzden de tadilatın bu şartlar altında yapılmasının uygun olmadığını söyledim. Hatta ‘Bunu yaparsanız bizi topa tutarlar’ diye ekledim” ifadelerini kulandı. 

 

'ESNAFIN İHTİYACI VAR'

Devletin bile kemer sıktığını ve dolayısıyla böyle bir değişikliğin hoş karşılanamayacağını söyleyen Totoş, "Ben başkanı, yönetim kurulu korumak adına her şeyi yaptım. Bu konuyu gündeme taşıyan da ben değilim. Hatta uyarımı bire bir yapmak için randevu talep ettim ancak kendisi müsait olmadığı için görüşemedik. Üstelik esnafın paraya ihtiyacı var. Nefes kredisi niye 500 bin TL yattı? 800 bin TL yatamaz mıydı?” dedi. 

 

'TERBİYESİZLİK'

Yönetim Kurulu'ndan gelen açıklamalara sert ifadelerle yanıt veren ATSO Başkanı Çetin ise, “Tadilat gideri 225 bin TL artı KDV. Kaplamalar değişiyor, yeni boya yapılıyor. Bu tadilatlar bizde her zaman var. Kim bunu deşiyorsa çok ayıp ediyor. Bu terbiyesizliktir. Bu işadamlarının kim olduğunu herkes biliyor. Seçimin bittiğini hala unutamadık. Şimdi de adım sağda solda çok geçtiği için rahatsız oldular bunları deşiyorlar” diye ekledi. 

 

'PLANLI VE PROGRAMLI'

Yapılan değişikliklerin planlı ve programlı olduğunu dile getiren Başkan Çetin, Bu arkadaşlar yönetimdeyken 200 bin TL’lik tuvalet tadilatı yaptım. Temizliğe 120 bin TL verdim. Bunlar planlı tadilatlar. Bundan sonra da yapacağım. Tadilat görüşmesinde 1 arkadaş şerh koydu, ortalığa yayanda onlar zaten. 10 senelik arabaya biniyorum. Gösteriş delisi olsam önce makam arabamı değiştirirdim.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI