1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



CHP'den Cumhuriyet Meydanı’nda 29 Ekim kutlaması

Antalya’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-10-2019 18:11:56 Tarih: 28-10-2019 14:45

CHP'den Cumhuriyet Meydanı’nda 29 Ekim kutlaması

Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi törenlerin sona ermesinin ardından siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları da çelenklerini anıta bıraktı.


CHP Antalya Milletvekilleri, Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Rafet Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçe başkanları ve partililer katıldı.


CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Mustafa Kemal ve arkadaşları çok kısa zamanda ülkede çok büyük devrimlere imza attılar. Ve ülke hızla gelişti. Özellikle siyasal ve toplumsal alanda, ekonomik alanda, bilim, kültür, sanat ve eğitimde çok ciddi gelişmeler oldu. Atatürk’le ‘Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir’ diyerek hâkimiyeti saraydan almış millete vermiştir ve bu hızlı ilerleyişte Cumhuriyet rejimi sayesinde olmuştur. Cumhuriyet Adalettir, Haktır, Hukuktur, Demokrasidir, Bağımsızlıktır, Dayanışmadır, Sevgidir, Saygıdır, Karakteri Özgürlük olanların Yönetim Şeklidir. Atatürk bu Cumhuriyeti bize emanet etti, bizde içerde ve dışarda düşmanlara karşı Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti’ni İlelebet muhafaza edeceğiz.” dedi.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI