1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya’nın en kapsamlı projesi Vali Konakları 2'de genel kurul heyecanı.

Döşemealtı İlçesi’nde yapımına devam eden Antalya’nın tarih konseptli tek projesi olan Vali Konakları 2’de olağan mali genel kurul çok sayıda üyenin katılımı ile gerçekleşti.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-07-2018 17:25:39 Tarih: 27-07-2018 11:49

Antalya’nın en kapsamlı projesi Vali Konakları 2'de genel kurul heyecanı.

Antalya’nın en büyük lüks konut projelerinde biri, aynı zamanda Türkiye’nin tek tarih konseptli projesi olan Vali Konakları 2, olağan mali genel kurlunu çok sayıda üyesi ile Vali Konakları 2 proje alanında gerçekleştirdi.

420 konutu ile Antalya’nın en kapsamlı projeleri arasında gösterilen Vali Konakları 2, aynı zamanda 30 farklı sosyal tesisi ile bu alanda da ilkleri kapsıyor. Çok sayıda üyesi ile her yıl düzenli olarak genel kurul için toplanan Vali Konakları ailesi, projenin son durumu, detayları, gelir-gider bilançoları ve yeni alınacak kararları nedeniyle tekrar bir araya geldi. Vali Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Vali eski Yardımcısı Turan Eren ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu genel kurulda, divan başkanlığını Turan Eren gerçekleştirirken, özellikle isim değişikli gündeme alınarak oylandı.

 

KOOPERATİF İSMİ ARTIK VALİ KONAKLARI 2

S.S Pal City 2 Yapı Kooperatifi adı ile projenin devam ettiğini aktaran Kooperatif Başkanı Turan Eren, Pal City isminin farklı projeler ile karıştırıldığını, bu nedenle kooperatif resmi isminin de proje ismi ile aynı olması gerektiğinin altını çizdi. İsim karışıklığının bazı sakıncalarını da aktaran Eren, kooperatif ismini Vali Konakları 2 olarak değiştirilmesini önerdi ve oylamaya sundu, öneri katılımcıların tamamının kararı ile kabul edildi.

 

İNŞAAT SON HIZ İLE DEVAM EDİYOR

Vali Konakları 2 projesinin bölgeye getirdiği hareketlilik ve yaşam standartlarını yükselten yapısından da bahseden Eren, bahçe konsepti, müze kontepti, sosyal tesis konsepti ve eğlenceli yaşam kontepti ile projenin ayrıcalığının üye ayrıcalığına dönüştüğünü belirtti. Kaliteli komşuluğun kaliteli anlayış ile olacağını hatırlatan Eren, Vali Konakları 2 projesinde yer alan her konut sahibinin yaşam ve düşünce standartlarının yüksekliğine dikkat çekti. Projenin mevsimsel engeller olmazsa zamanında bitirileceğini kaydeden Eren, artan inşaat maliyetlerinden şikayet etti, kooperatif olarak maliyetlere rağmen asla kalite ve sağlamlıktan ödün vermeyeceklerini söyledi.

 

KENDİ KOMŞUNU KENDİN SEÇ

Vali Konakları 2 projesinin avantajları kadar üyelerinin projeye sahip çıkmasıyla da övünen Eren, her üyenin projede kendi komşusunu kendisinin seçebileceğini hatırlattı, kaliteli bir projede yaşamak isteyen her dost ve akrabanıza projeyi önerin, avantajlı fiyatlarımızdan faydalandırın’ dedi. Genel kurul sonrası üyelerden bir bölümü örnek ikiz villa önünde grup fotoğrafı çektirirken, bir bölümü ise şantiye alanını gezdi, inşaatın son aşamasını yerine gördü.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI