1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Şırnak'tan bir acı haber daha!

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Şırnak'ın Silopi İlçesi Kösreli Köyü bölgesinde gerçekleşen operasyonda 1 askerimiz şehit olurken 3 askerimizin de tedavisi sürüyordu. Bugün yaralı iki askerimizden de acı haber geldi. Yapılan son açıklamaya göre şehit sayımız 3'e yükseldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-08-2019 11:14:14 Tarih: 22-08-2019 08:58

Şırnak'tan bir acı haber daha!

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Şırnak İl Jandarma Komutanlığımız emir komutasında, Silopi ilçesi sınırları içerisinde bulunan Kösreli Köyü bölgesinde bölücü terör örgütüne karşı gerçekleştirilen Şehit GK Süleyman Tosun operasyonunda çatışma yaşandı. 
 

3 ŞEHİT, 1 YARALI
Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı unsurları ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışma sonrası 3 yaralı olarak tedavi görmeye devam ederken, 1 askerimiz askerimiz şehit düşmüştü. Bugün tedavi altına alınan ağır yaralı 2 askerimizden de acı haber geldi.   Yapılan son açıklamaya göre şehit sayımız 3'e yükseldi.


ANTALYABURADA AİLESİ olarak aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı, yaralı askerlerimize ise acil şifa diliyoruz...







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI