1xbet betist supertotobet
Bugun...



Konyaaltı Sahili’nde hummalı çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Boğaçayı Köprüsü ile Liman arasında kalan bir kilometrelik alanı yeni bir yaşam alanına çevirmek için başlattığı, ‘Konyaaltı Sahili Çevre Düzenleme Projesi’nde çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 08-01-2024 13:37

Konyaaltı Sahili’nde hummalı çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla yapımına başladığı  "Konyaaltı Sahili Boğaçayı Köprüsü-Liman Kavşağı Arası Çevre Düzenlemesi" projesi hızla ilerliyor. Boğacağı ve Liman arasındaki 1 kilometre uzunluğundaki alanda ekipler yoğun bir çalışma yapıyor. Ekipler, sahilde bir yandan altyapı çalışması yaparken, bir yandan da tamamlanan alanlarda kaldırım döşemesi yapıyor. Projenin güney tarafında karo, kuzey tarafında da doğal taş kaplaması yapılıyor.

23 BİN METREKARE YEŞİL ALAN
Büyükşehir Belediyesi 2. Etap Konyaaltı Sahil Projesi, 74 bin metrekarelik bir alandan oluşurken 23 bin metrekarelik yeşil alanı kapsıyor. Proje içerisinde koşu yolu, bisiklet yolu park alanları ve seyir terasları bulunuyor. Konyaaltı Sahili Çevre Düzenleme Projesi’nde kıyı kanununa uygun olarak 150 metre arayla 5 adet büfe ve şezlong yeri, 1000 metre koşu, 1000 metre bisiklet yolu da olacak. KDV dahil yaklaşık 200 milyon TL’ye mal olacak proje Büyükşehir Belediyesi tarafından hataya geçiriliyor. Proje içerisinde 370 araç kapasitesine sahip cep otoparklar ayrıca otobüsler için ayrı bir otopark alanı olacak. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI