1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kurban kesim yeri stadyum girişinde

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, bayram süresince hizmet verecek olan kurban kesim yerinin bu yıl da stadyum girişindeki alana kurulduğunu açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 29-07-2020 18:48

Kurban kesim yeri stadyum girişinde

Alanda profesyonel kasapların hizmet vereceğini belirten Başkan Geyikçi, randevu sistemi ile çalışacak olan kasaplardan sıra almak için Zabıta Müdürlüğü ile irtibata geçilmesini istedi.

Alanda sadece küçükbaş hayvanların kesiminin yapılacağını bildiren Başkan Geyikçi, Türk Hava Kurumu görevlilerinin de kesim sahasında deri toplayacağını kaydetti.

Başkan Geyikçi, “Vatandaşlarımızın kurbanlarını temiz ve hijyenik bir alanda kesebilmesi için bu yıl da stadyum girişindeki alana kesim noktası kurduk. Vatandaşlarımız kurbanlarını sokak aralarında, bina altlarında keserek, çağ dışı bir görüntü oluşturmasınlar.

Randevusunu alıp, kesim alanımıza gelerek, tecrübeli kasaplarımıza hijyenik bir ortamda kurbanlarını kestirsinler. Bu vesileyle bir kez daha hemşerilerimin bayramını kutluyor ve kesecekleri kurbanların kabul olmasını diliyorum” diye konuştu. Belediye ekipleri, alanda son hazırlıklarını yaparak, bayramı beklemeye başladı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FİNİKE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI