1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



A101 Market'ten 101 kere maşallah dedirtecek ihlal.

Antalya'nın ihbar adresi @antalyaihbar twitter adresinde yayınlanan ihbarlar, adeta ne kadar sorunlu bir şehir olduğumuzu gösteriyor. Bu kez A101 marketler zincirinin bir halkası yaptığı ihlal ile adeta pes dedirtti.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-07-2018 19:46:06 Tarih: 28-07-2018 17:12

A101 Market'ten 101 kere maşallah dedirtecek ihlal.

A101 Marketler zincirinin Kepez Teomanpaşa Şubesi'nde karşımıza çıkan manzara, pes artık' dedirtiyor. Teomanpaşa Mahallesi, Güneş Caddesi üzerinde hizmet veren A101 market, vatandaşın kullandığı kaldırımın üzerinde koyduğu demir yük taşıma yolu ile eşine zor rastlanır bir ihlale imza attı.,

 

Market ile cadde arasına yerleştirilen demirden yapılmış yük taşıma platformu vatandaşların kaldırımdan yürümesine engel olurken, kaldırımın bakımsız ve çöp manzaralı hali de kareye yansıyan diğer bir görüntü oldu.

 

A101 Marketin yük indirmek için kendince bulduğu pratik çözüm vatandaş için mağduriyet oluştururken, @antalyaihbar twitter adresine gelen ihbar fotoğrafına ise büyük tepki geldi. Vatandaşlar denetimsizlikten yakınırken, ihlal eden kişi ve kuruluşların bu kadar cesareti nereden bulduğunu merak ediyor.

 

Halktan para kazanan markaların halka eziyet eden ihlallerine bir dur' denmesini isteyen bölge halkı, hizmetin sadece büyük binalar yapmak olmadığını, gerçek hizmetin bu türde küçük ama bölge halkının tamamını ilgilendiren tenetim ve temizlik hizmeti olduğuna dikkat çekti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI