1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kepez’de Ganire Paşayeva için Mevlid-i Şerif

Geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva için Kepez’de Çelebi Sultan Mehmet Camiinde 5 Ekim Perşembe saat 19.00’da Mevlid-i Şerif okutulacak.

facebook-paylas
Tarih: 04-10-2023 16:21

Kepez’de Ganire Paşayeva için Mevlid-i Şerif

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Azerbaycan Halklar Dostluğu Derneği Başkanı Lale Hesenova ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Mevlüt Yeni destekleriyle yaşamını yitiren Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva için Mevlid-i Şerif okutulacak.  Çelebi Sultan Mehmet Camiinde, 5 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da eller semaya duaya açılacak. Azerbaycan Halklar Dostluğu Derneği Başkanı Lale Hesenova, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Hesenova, “Her zaman olduğu gibi Hakan Tütüncü Başkanımız vefalı davranarak zamansız aramızdan ayrılan ve ölümü hepimizi çok üzen milletvekilimiz Ganire hanım ruhuna 7. gününde Mevlid-i Şerif okumasına ev sahipliği yapıyor. Azerbaycan halkı ve Ganire bacımızın ailesi adına teşekkür ederim.” dedi.  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Dokuma Park’ta Bakü 'nün kurtuluşu savaşında Nuri Paşa komutasında ki askerler arasında şehit düşen 12 Antalyalı adına anıt yaptırmış açılışını da Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva ile birlikte yapmışlardı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI