1xbet betist supertotobet
Bugun...



15. Uluslararası Tiyatro Festivali perdelerini açtı

Akdeniz Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen Uluslararası Tiyatro Festivali perdelerini açtı.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-05-2023 11:12:12 Tarih: 10-05-2023 11:00

15. Uluslararası Tiyatro Festivali perdelerini açtı

Akdeniz Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Tiyatro Festivali perdelerini açtı. Bu yıl ki festivalin teması ‘Tiyatro Birleştirir’ olarak belirlendi. Festival kapsamında Türkiye’nin farklı üniversitelerinden öğrenci topluluklarının yanı sıra İran ve Kırgızistan’dan ekiplerin de aralarında olduğu ulusal ve uluslararası tiyatro toplulukları 6-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 6 gün boyunca toplam 12 oyun sergileyecek.

11 MAYISA KADAR SÜRECEK
Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu ve yerleşke içerisindeki Olbia Salonu’nda gerçekleştirilen ilk oyunlar hafta sonu sahnelendi. Festivalin ilk gününde İran'dan Volume Art topluluğu What’s The Truth ‘Hakikat nedir?’ adlı oyunuyla, ikinci gününde ise Akdeniz Üniversitesi Yaratıcı Sanatlar Topluluğu ‘Gizli Oturum’ ve İstanbul Üniversitesi ÖKM Sahnesi "Kural ve Kuraldışı" oyunuyla sanatseverlerle buluştu.  Haftanın ilk gününde ise İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Tiyatro Topluluğu ‘Büyük Romulus’ Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ‘Kont Öderland’ oyunlarıyla seyirciyle buluştu. Sahnelenen oyunlar ve oyuncuların performansları sanatseverlerden tam not aldı. Festival 11 Mayıs Perşembe gününe kadar her gün sahnelenecek birbirinden güzel oyunlarla devam ediyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI