1xbet betist supertotobet
Bugun...



50 bin maske, 25 bin eldiven dağıtılacak!

Antbirlik ve Serik Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yavuz, “Covid-19 Corona virüs salgınından kendinizi koruyun” sloganıyla Türkiye’ye örnek olacak kampanya imza attı.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-03-2020 10:05:38 Tarih: 26-03-2020 13:21

 50 bin maske, 25 bin eldiven dağıtılacak!

ÖZEL FİRMALAR DEVREYE SOKULDU
Corona virüsü vakalarının her geçen gün artış göstermesi ve halkın maske bulunmakta zorlanması nedeniyle başlatılan kampanya da, önce iki özel firma ile 25 bin adet cerrahi maske üretimi için anlaşma yapıldı ve 25 bin adette tek kullanımlık eldiven tedarik edildi.


SİPARİŞ İKİYE KATLANDI

Gece gündüz çalışarak maske üretimine geçen iki firmanın ürettiği maskeler ile eldivenler Serik İlçe Meydanı’na kurulan stant ile halka dağıtılmaya başlandı. Yoğun talep üzerine başkan Yavuz, ikiye katladığı maske sipariş sayısını 50 bin adete çıkardı.

KAMUYA 5 BİN MASKE VE ELDİVEN

Ayrıca, başta Serik Kaymakamlığı olmak üzere riskli dönemde gece gündüz Corona Virüs ile mücadele eden güvenlik güçlerimiz Emniyet, Jandarma, Kamu Kurum Müdürlükleri ve STK temsilciklerine toplam 5 bin adet maske ve eldiven dağıtımı yaptırdı.  

KÖYLERE EKİP

Köylerde maske bulma fırsatları olmayan özellikle yaşlı ve ihtiyaç sahibi halkı maske ile buluşturmak için özel ekipler kuruldu. 3 ayrı ekip köylerde maske dağıtımına başladı. Aynı zamanda da ekipler, halkın Corona Virüsten korunmaları için belirlenen 14 altın kurala uymaları için uyarı yapıyor.

KAMPANYA DEVAM EDECEK

Kampanyayı kendilerine düşen görevin bir parçasını yerine getirmek için başlattıklarını ifade eden Başkan Yavuz, “Bu zorlu süreci halkımızın sabrı ve devletimizin gücü ile aşacağız. Halkımız evde kalsın biz her zaman onların ve devletimizin emrindeyiz” diyerek ilerleyen günlerde bu tür kampanyaların süreceğini açıkladı.

Başkan Yavuz, Serik’te kampanyaya kendisi de katılarak halka kolonya ikram edip maske verirken “Evde kal, çıkmaya mecbur kalırsan da maske tak” uyarısında bulundu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI