1xbet betist supertotobet
Bugun...



AESOB’dan Başkan Geyikçi’ye teşekkür ziyareti

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yi makamında ziyaret etti. AESOB Başkanı Dere, ziyaret esnasında Başkan Geyikçi’ye korona salgını kısıtlamaları sürecinde esnafa verdiği destekler, sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.

facebook-paylas
Tarih: 03-07-2020 15:18

AESOB’dan Başkan Geyikçi’ye teşekkür ziyareti

AESOB Başkanı Dere, “Belediyeye ait dükkanlarda kiracı olan esnaflarımızdan işyerlerinin kapalı olduğu süre boyunca kira ücreti almadınız.

Esnaflarımızın açık olan işyerlerini pandemi sürecinde dezenfekte ettirdiniz, normalleşmeyle birlikte açılan işyerlerini de dezenfekte edilip, temizliğine katkı sağladınız. Taksici ve minibüsçü esnafımızın araçlarını haftada 1 defa ücretsiz olarak dezenfekte ettirdiniz. Esnaflarımıza ücretsiz olarak maske verilmesini sağladınız” diye konuştu.

Tüm bu hizmetlerin belediye gelirlerinin yüzde 75 oranında azaldığı bir dönemde yapıldığını kaydeden AESOB Başkanı Dere, “Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Esnaflarımız ve Birliğimiz adına size teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Geyikçi ise “Pandemi sürecinde birçok faaliyetimizi askıya aldık. Hijyen çalışmalarını ön plana çıkardık. Bizim için bu süreçte önemli olan sağlıktı. Halkımıza ve esnaflarımıza yardımcı olmaya çalıştık. Her zamanda yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye olarak esnafı korumak zorunda olduklarını ifade eden Başkan Geyikçi, “Esnaflarımıza yönelik birçok çalışmayı hayata geçirmek istiyoruz. Yılların biriken sorunlarının onları zor durumda bıraktığını da biliyoruz. Ancak yılların sorununu bizim biranda çözmemiz mümkün değil. Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz.

Onlara yeni yer yapmak istiyoruz ama arazi sorununu çözemiyoruz. İlçemizde maalesef hem belediyemizin hem de Milli Emlak’ın arazisi yok. Olan yerler de tarım arazisi. Tarım arazisi de imara açılamıyor” diye konuştu.

AESOB Başkanı Dere’ye eşlik eden başkanların arasında Antalya Motorsiklet, Bisiklet, Oto Lastik Tamircileri ve Oto Yıkamacılar Odası Başkanı Bayram Dal, Finike Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sıtkı Çobanoğlu, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ziya Aydemir, Finike Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Cihangir Kolak, Hasyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Hüseyin İnce, Turunçova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Erbaş, Turunçova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Ertuğ da yer aldı. Başkan Geyikçi ve esnaf temsilcileri daha sonra Kaymakam Ergün Baysal’ın da katıldığı yemeğe geçti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FİNİKE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI