1xbet betist supertotobet
Bugun...



AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş istifa etti.

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, twitter üzerinden yaptığı açıklama ile İl Başkanlığı'ndan istifa ettiğini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 13-01-2023 18:14

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş istifa etti.

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, bu yıl yapılacak genel seçimlerde milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Taş, twitter üzerinden yaptığı açıklamasında, Cumartesi günü Antalya'ya gelen, 89 projenin toplu açılışını gerçekleştiren ve Kumluca ile Manavgat'ta vatandaşları ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın coşkulu bir şekilde karşılandığını belirtti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan millete hizmet ederken yorulmadan ve karamsarlığa düşmeden çalışmayı, arkada hoş bir seda bırakabilmeyi öğrendiklerini anlattı.

Taş açıklamasının devamında, "2018 yılı marttan bu yana büyük bir onur ve heyecanla yürütmekte olduğum AK Parti Antalya İl Başkanlığı görevimden, yine teşkilatlarımızın emrinde, ülkemizin hizmetinde koşabilmek adına, 2023 yılı genel seçimleri milletvekilliği aday adaylığım dolayısıyla bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum." ifadesini kullandı, parti içindeki pek çok kişi dahil muhtarlara teşekkür etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI