1xbet betist supertotobet
Bugun...



AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker'den Ümit Uysal'a suçlama...

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, Antalya basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Ülker, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a yüklendi, AK Partili vatandaşlara AK Partili diye maske ve dezenfektan vermediğini iddia etti.

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2020 00:20

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker'den Ümit Uysal'a suçlama...

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ve yönetim kurulu üyeleri basın ile kahvaltıda bir araya geldi. 2 aylık çalışmanın anlatıldığı buluşmada gazetecilerin soruları yanıtlandı.

Ülker basın açıklamasında şunları söyledi.
Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda arkadaşımızla bir araya geldik. Katılamayanlar için bugünkü konuşmamı sizlerle paylaşmak istedim.

2 aylık süre içerisinde yaptığımız çalışmalar sonrasında, ilçemizde dünden bugüne teşkilatta görev almış değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğine, 55 mahallemizde pandemi süresince vatandaşlarımızın yanında yer almanın önemine, Muratpaşa Belediyemiz içerisinde yetersiz ve yanlış gördüğümüz yine aynı şekilde cevapsız bırakılan iddialara yanıt bulmaya inandık. 

Öncelikle belirtmek isterim ki Muratpaşa İlçe teşkilatımızda İlçe Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği, Belediye Başkan Adaylığı ve Meclis Üyeliği yapmış ve yine İlçe teşkilatlarımızda farklı kademelerde görev almış isimleri ziyaret ettiğimizde bizlere çok fazla konuda katkı sağlayacaklarını ve teşkilatımızın gücüne güç katacağını tespit etmiş bulunmaktayız. Allah nasip ederse görev süremiz boyunca da bu ziyaretlere çok önem vereceğiz.

Saha çalışmalarımızda ise dikkatimi çeken en önemli hususlardan biri de Muratpaşa ilçesinde teşkilatının vatandaşla arasındaki iletişimin ne kadar önemli ve zaruri olduğudur. Bir çok insanımız özellikle pandemi  boyunca yanında yerel yönetimlerden hiç kimseyi görmediğinden dert yanmıştır. 

Bu noktada yine belirtmek ve sizlerin huzurunda bir çok kurumumuza da teşekkür etmek isterim. Covid-19 salgını ile mücadele ettiğimiz bugünlerde Muratpaşa Kaymakamlığımızın 50 milyon TL ye yakın yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını, yine kaymakamlığımız önderliğinde İlçe sağlık, İlçe emniyet müdürlüklerimiz ve muhtarlarımız başta olmak üzere kurulmuş olan Mahalle denetim ekipleri, Mobil İzolasyon ekipleri ve iş yeri denetim ekipleri 84.25'ü hane, 22.299’u işyeri denetimi olmak üzere toplam 106.552 denetim gerçekleştirmişlerdir.

Son olarakta Muratpaşa Belediyemizle ilgili konuşacak olursam 2 aylık görev sürem boyunca 29 Ekim Cumhuriyet Kutlaması, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ü anma töreni, asfalt önleri ve traktör üstünde fotoğraflar dışında Muratpaşa Belediye Başkanımızı mahallelerimizde görmediğimi belirtmek isterim.

Yine Belediye Başkanımızın kurduğu ekipte çalışan arkadaşları tekrardan gözden geçirmesini tavsiye ederim. Şahsen ben; engelli bir vatandaşa AK Partili diye maske ve dezenfektan vermeyen, AK Parti İlçe başkanına yapılan kavşak düzenlemesini eleştirdiği için aynı gün içerisinde o taksicileri arayıp asfalt önünde fotoğraf çektirip Belediye Başkanına teşekkür etmeleri için baskı uygulayan, ilçemizde 87 yaşındaki Kore Gazimize herhangi bir yardımı bırakın bir kez olsun kapısını çalmayan bir ekiple çalışmak istemezdim. 

Sözlerimi noktalamadan önce, Belediye Başkanımız’dan Muratpaşa Belediyemiz hakkında kendilerinden savunma istenen konularda hangi siyasi partiden olursa olsun mesai arkadaşları olan Meclis üyelerini bilgilendirmesini beklerim. Kamuoyunda yüksek sesle dile getirilen fazla imar uygulamaları, usulsüz ihale iddiaları, yurtdışı harcamaları, ihtiyaç fazlası müdür vekilleri, imzasız hakediş ödemeleri, bağışlanan arsaların satılması, fazla mesai ödemeleri, komisyon toplantıları yapılmadan, yapılmışcasına ödenen huzur hakları gibi iddialar hakkında kamuoyunu bilgilendirmesini talep ediyorum. 

Sanırım şu son günlerde Muratpaşa Belediye Başkanımız BÜYÜK hayalleri erteleyip tekrar çalışmalarına kaldığı yerden devam etmesi gerektiği kanaatine varmıştır. O yüzden en kısa sürede bu iddiaları yalanlamasını yada doğru olan konular var ise de bizleri aydınlatmasını bende her bir Muratpaşalı gibi merakla bekliyorum.

Bir sonraki sohbetimizde umarım ki siz değerli basın mensuplarımızla;  iddiaları değil elimizde raporlar ve savunmalarla somut konuları konuşabileceğimiz bir ortamın oluşması dileğiyle tekrardan ayağınıza sağlık diyor ve hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI