1xbet betist supertotobet
Bugun...



Akdeniz Üniversitesi, AB Projelerinin “Erasmus Günleri” Kapsamında Tanıtıldı

Akdeniz Üniversitesi, Erasmus Günleri kapsamında Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakçı’nın katılımıyla düzenlenen “Erasmus Günleri Çevrimiçi Etkinliği”nde yer aldı.

facebook-paylas
Tarih: 05-11-2020 18:37

Akdeniz Üniversitesi, AB Projelerinin “Erasmus Günleri” Kapsamında Tanıtıldı

Erasmus Günleri Çevrimiçi Etkinliği’nde Erasmus+ projesi yürüten ve Erasmus Günleri kapsamında etkinlik organize eden Akdeniz Üniversitesi’nin de içinde yer aldığı 14 farklı kurum ve kuruluşların temsilcileri bir araya geldi. Etkinliğe 400’den fazla öğrenci, öğretmen, akademisyen ve sivil toplum çalışanları olmak üzere farklı Erasmus+ yararlanıcıları da katıldı. Kurumlara, projelerini ve etkinliklerini duyurma ve yaygınlaştırma imkânı veren Erasmus Günleri Çevrimiçi Etkinliği kapsamında Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi AB Projeleri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Rabia Vezne, üniversitenin AB projeleri ve düzenlenen Erasmus Günleri etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Akdeniz Üniversitesi olarak AB Projeleri kapsamında Erasmus+ Projelerinde aktif olarak yer aldıklarını söyleyen Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Olgun Kitapçı, “Üniversitemizin koordinatör ve ortak kurum olarak yürüttüğü 8 proje bulunmaktadır. 2020 döneminde koordinatör veya ortak olduğumuz 11 projemiz daha hibe almaya hak kazanmıştır. 29 Ekim 2020 son başvuru tarihi için de koordinatör veya ortak olarak 11 yeni proje ile başvuru yapılmıştır. Erasmus+ Projelerinin Üniversitemizin uluslararası platformlarda tanınırlığının ve bilinirliliğinin arttırılmasındaki önemi yadsınamaz. Bu sebeple çalışmalarımız hızla devam etmektedir.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI