1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Konyalılar Derneği 25. yılını kutluyor!

Antalya Konyalılar Derneği, 25. Kuruluş Yıl Dönümü'ne özel Gala Gecesi düzenliyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-01-2020 16:55:50 Tarih: 31-01-2020 12:50

Antalya Konyalılar Derneği 25. yılını kutluyor!

Antalya'daki hemşehrilerini bu özel gecede bir araya getirmeye hazırlanan Antalya Konyalılar Derneği, Konyalı hemşehrilerine unutulmaz bir gece yaşatmayı planlıyor.


ÜNLÜ İSİMLER, SÜRPRİZ ÇEKİLİŞLER
Derneğin 25. yılının kutlanacağı Gala Gecesi, 15 Şubat Cumartesi Günü saat 19.30'da Double Tree by Hilton'da gerçekleşecek. Gece boyunca süpriz etkinliklerin düzenleneceği bu özel buluşmada, çok sayıda çekileşe yer verilecek. Konya kültürünün gece boyunca yaşatılacağı 25. Kuruluş Yıl Dönümü'ne özel Gala Gecesi'nde ünlü isimler de sahne alacak.
 

BAŞKAN ÜRE'DEN DAVET
Antalya Konyalılar Derneği'nin, 25. Kuruluş Yıl Dönümü'nün kutlanacağı Gala Gecesinin hazırlıkları devam ederken Dernek Başkanı Süleyman Üre, tüm Konyalıları önemli gecede buluşmaya davet etti.

Gala ile ilgili detayları da paylaşan Süleyman Üre, '' Antalya Konyalılar Derneği olarak, 25. yılımızı kutlacağız. Bizim için çok anlamlı olan bu gecede tüm konuklarımıza özel sürprizlerimiz de olacak. Gece boyunca ünlü sanatçılarımızın sahne alacağı ve Konya kültürünün derinden hissedileceği bir buluşma olacak. Tüm Konyalı hemşehrilerimizi 25. yıl kutlamamızda aramızda görmekten de mutluluk duyacağız'' dedi.


BİLETLER TÜKENMEDEN ALIN!
Gecede yapılacak olan çekiliş hediyeleri için birçok firmanın sponsor olduğunu da ekleyen Başkan Üre, geceye katılmak isteyen Konyalıların, sınırlı sayıda olan gala biletlerinden alması gerektiğini belirtti.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI