1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya SMMM Oda Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, nedenini anlattı.

Antalya SMMM Odası tarafından, müteselsilen sorumluluk raporlarının son dönemlerde daha fazla gelmeye başlaması nedeniyle “Vergi İncelemeleri Kapsamında Tek Düzen Hesap Planı ve 7256 Sayılı Kanun” konulu webinar, gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2020 22:48

Antalya SMMM Oda Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, nedenini anlattı.

Antalya SMMM Odası tarafından düzenlenen “Vergi İncelemeleri Kapsamında Tek Düzen Hesap Planı ve 7256 Sayılı Kanun” konulu webinar, İstanbul SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halim BURSALI’nın sunumu ile Zoom Uygulaması üzerinden gerçekleştirildi.

Webinarın açış konuşmasını yapan Antalya SMMM Oda Başkanı Emrullah Tayfun ÇAVDAR; hem ülkemizi hem de dünyamızı ekonomik ve sosyal olarak etkileyen Covid’19 virüsünden dolayı hayatını kaybeden meslektaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve meslek camiasına başsağlığı, hastanede yatmakta olan meslektaşlara acil şifalar dileyerek konuşmasına başladı. Tanımadığımız bir düşman ile mücadele edildiğini ve bu dönemde en fazla etkilenen meslek camialarından birisinin mali müşavirler olduğunu dile getirdi.

Pandeminin başından beri, gerek meslek mensupları olarak gerekse yanlarında çalışanlar olarak ellerini taşın altına koyduklarını ve ekonominin daha az etkilenmesi için işlerini yapmaya devam ettiklerini söyledi. Oda Başkan Emrullah Tayfun ÇAVDAR; “Fakat meslek camiası olarak yapmış olduğumuz bu özverili çalışmanın karşılığını alamadık. Umut ediyoruz ki, bundan sonra, birçok sektöre yapılan ve yapılması istenen destekler bizim camiamıza da uygulanır” dedi.

“Özellikle tek düzen hesap planından kaynaklı, vergi müfettişlerinin ve SGK müfettişlerinin meslektaşlarımıza yazmış olduğu müteselsilen sorumluluk raporları son dönemlerde odamıza daha fazla gelmeye başladı. Bizlerde bu nedenle böyle bir eğitim semineri yapmayı uygun gördük.” diyen Oda Başkanı Emrullah Tayfun ÇAVDAR sözlerini, Webinarın gerçekleşmesinde emeği geçen İstanbul SMMM Odası Başkanı Yücel AKDEMİR’e ve İstanbul SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halim BURSDALI’ya katkılarından dolayı teşekkür ederek sonlandırdı.

Oda Başkanı Emrullah Tayfun ÇAVDAR’ın ardından söz alan İstanbul SMMM Odası Başkanı Yücel AKDEMİR konuşmasında, bu zorlu koşulda durmadan çalışan meslektaşlardan, Covid’19 nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, virüs ile mücadele edenlere acil şifalar ve bu hastalığı atlatanlara da geçmiş olsun dileklerini iletti. Yücel AKDEMİR, ülkemizin ekonomik ve sosyal olarak çok zor günler geçirdiğini, bu dönemi ancak birlik beraberlik içerisinde atlatabileceğimizi, meslek odaları ile çatışmanın çok doğru olmadığını dile getirdi.

Bir taraftan doktorların, bir tarafta hukukçuların, bir tarafta da mali müşavirlerin; ülkeye, ekonomimize, insanımıza katkı sağlamak amacıyla canlarını hiçe sayarak çalıştıklarını söyledi. İstanbul SMMM Odası Başkanı Yücel AKDEMİR; “Tehlike kapımızda, çember daralıyor. Dünyadan aşı haberleri geliyor. Türkiye büyük bir ülke ve sağlık sektöründe hem kamunun hem de özel sektörün çok büyük yatırımları var. Türkiye mutlaka kendi aşını kendisi üretmeli.” Dedi ve webinarın başarılı geçmesi ve sağlıklı günlerde yüz yüze görüşme dilekleri ile sözlerini sonlandırdı.

Webinarın sunumunu gerçekleştiren İstanbul SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halim BURSALI; ilk olarak vergi incelemelerinde karşılaşılan soru ve sorunlar ışığında Tekdüzen Hesap Planını anlattı. Ardından 7256 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Webinar; gelen sorular cevaplandırılarak sona erdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI