1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalyalı Yusuf Bera Ertan TEKNOFEST’te birinci oldu

Özel yetenekli çocukların eğitim aldığı Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri (BİLSEM), TEKNOFEST’ten büyük başarılarla döndü. Antalya Finike BİLSEM ise TEKNOFEST’te ‘Okumaya Engel Yok’ projesi ile Türkiye birincisi oldu.

facebook-paylas
Tarih: 02-10-2020 13:33

Antalyalı Yusuf Bera Ertan TEKNOFEST’te birinci oldu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın üstün yetenekli bireylerin yeteneklerini hızla keşfetmek, geliştirmek ve topluma katkıda bulunmalarını sağlamak için kurduğu Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri (BİLSEM), TEKNOFEST’te birçok başarıya imza attı. 20 kategoride; 6 Türkiye birinciliği, 5 Türkiye ikinciliği ve 5 Türkiye üçüncülüğü alan Türkiye çapındaki BİLSEM öğrencileri, geliştirdikleri projelerle büyük ilgi topladı.


Türkiye çapında 35 BİLSEM’de eğitim gören öğrenciler ise, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te 67 projeyle finale kaldı. Antalya Finike BİLSEM’de eğitim gören Yusuf Bera Ertan, öğretmeni İsmail Uğurcu danışmanlığında ‘Sosyal İnovasyon’ kategorisinde ‘Okumaya Engel Yok’ projesi ile Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI