1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalyaspor 4 - 3 Göztepe

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Göztepe'yi 4-3 mağlup etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-01-2020 18:13:57 Tarih: 17-01-2020 08:37

Antalyaspor 4 - 3 Göztepe

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Antalyaspor, Göztepe'yi Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda konuk etti. Karşılaşmanın ilk dakikasında Andre Castro'nun ortasında topa ceza alanı içinden sert vuran Andre Castro Göztepe'yi 1-0 öne geçirdi. Mücadelede 10'uncu dakikaya girildiğinde Harun Alpsoy ceza alanı dışından yerden ve sert bir vuruşla skora 1-1'lik dengeyi getirdi. 18'inci dakikada atılan uzun topla müthiş bir depar atan Yekta Kurtuluş çapraz pozisyonda olmasına rağmen rakip kaleciyi bir kez daha mağlup ederek Antalyaspor'u 2-1 öne geçirdi. İlk yarının son dakikasında Göztepe adına Deniz Kadah'ın golü gelince devre 2-2'lik eşitlikle tamamlandı.

NOKTAYI HARUN KOYDU
Karşılaşmanın ikinci yarısında Antalyasporbir kez daha öne geçti. 67'nci dakikada kazanılan serbest vuruşta Diego Angelo topu mükemmel bir vuruşla filelere gönderince takım 3-2 öne geçti. Mücadelenin 75'inci dakikasında Murat Paluli skoru 3-3 yapan golü atarak bir kez daha skoru 3-3 yaptı. Karşılaşmanın 81'inci dakikasında Amilton'un düşürülmesi sonrası Titi kırmızı kart gördü ve konuk Göztepe 10 kişi kaldı. Atışı Diego kullandı, savunmadan seken topu Harun Alpsoy filelere gönderince Antalyaspor 4-3 öne geçti ve mücadelenin 90 dakikası bu skorla tamamlandı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş karşılaşması 22 Ocak Çarşamba günü İzmir'de oynanacak.

STAT: Akdeniz Üniversitesi

HAKEMLER: Volkan Bayarslan, Mehmet Salih Mazlum, Mustafa Savranlar
 

ANTALYASPOR: Ferhat Kaplan, Cengiz Demir (Dk.46 Diego Angelo), Ondrej Celustka, Charles da Silva (Dk.46 Amilton Minervino), Fredy Ribeiro, Yekta Kurtuluş, Ufuk Akyol, Grando Chico, Harun Alpsoy, Bünyamin Balcı, Paul Mukairu

GÖZTEPE: Göktuğ Bakırbaş, Cristian Titi, Leo Schwechlen, Murat Paluli, Celso Borges, Halil Akbunar (Dk.62 Cameron Jerome), Andre Castro, Marcio Mossoro, Yalçın Kayan, Batuhan Kırdaroğlu (Dk.46 Serdar Gürler), Deniz Kadah


GOLLER: Dk.10 ve Dk.83 Harun Alpsoy, Dk.18 Yekta Kurtuluş, Dk.67 Diego Angelo (Antalyaspor), Dk.1 Andre Castro, Dk.45 Deniz Kadah, Dk.75 Murat Paluli (Göztepe)


SARI KARTLAR: Dk.58 Amilton Minervino, Dk.90 Fredy Ribeiro (Antalyaspor), Dk.82 Serdar Gürler, Dk.83 Eren Bilen, Dk.90 Yalçın Kayan, Dk.90 Berkan Emir (Göztepe)


KIRMIZI KART: Dk.78 Cristian Titi (Göztepe)







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI