1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalyaspor'da son dakika transferi!

Sinan Gümüş Antalyaspor’da. Başarılı forvet oyuncusu, Futbol Şube Sorumlumuz Aytaç Altay’ın katıldığı törenle kendisini 6 ay için Antalyaspor’a bağlayan imzayı attı.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-01-2020 18:01:38 Tarih: 20-01-2020 16:16

Antalyaspor'da son dakika transferi!

Antalyaspor, ara transfer döneminin üçüncü imzasını Sinan Gümüş’e attırdı. Fedor Kurdiashov ve Veysel Sarı’dan sonra Sinan Gümüş de kendisini Antalyaspor’a bağlayan imzayı attı. Önce Memorial Antalya Hastanesi’nde detaylı bir sağlık kontrolünden geçen Sinan Gümüş’ün resmi imza töreni, Antalya Stadı’nda bulunan basın toplantısı odasında gerçekleştirildi.


BURADA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM
Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay’ın katıldığı imza töreninde kendisini 6 ay için Antalyaspor’a bağlayan imzayı atan Sinan Gümüş, bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen Başkan Ali Şafak Öztürk, Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay, Genel Menajer Servet Çavuşoğlu ve Teknik Direktör Tamer Tuna’ya teşekkür ederek, “Gelmeden önce çok güzel ve sıcak görüşmelerimiz oldu. Bugün burada olduğum için çok mutluyum. İtalya’da fazla şans bulamadım ve oynayabileceğim bir takıma gitmek istedim. Antalyaspor da bana güvendi ve takıma yardımcı olmamı istedi. Başka takımlardan da teklif aldım ama Antalyaspor’da başarılı olacağıma inanıyorum. İtalya’da çok iyi çalıştım ve fizik olarak ilk oynayacağımız kupa maçına hazırım” dedi.


UMARIM 6 AYDAN UZUN SÜRER
Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay ise yeni transferlerle birlikte üst basamaklara tırmanacaklarına inandıklarını belirtti. Altay, “Devre arası dönemde üçüncü imzayı Sinan Gümüş’e attırdık. Kendisine teşekkür ederim, çünkü bu transferin gerçekleşmesi için büyük bir fedakarlık gösterdi. Umarım Antalyaspor ve Sinan için 6 aydan uzun süren bir birliktelik olur” diye konuştu. Konuşmaların ardından basın önünde resmi imzayı atan Sinan Gümüş, 77 numaralı yeni formasını giyerek basın mensuplarına poz verdi.






Etiketler : Antalyaspor

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYASPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI