1xbet betist supertotobet
Bugun...



ASFİM’de kontrollü spor zamanı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme süreciyle birlikte sosyal faaliyetlerini kontrollü bir şekilde hayata geçiriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri de (ASFİM) hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde 15 Haziran’da kapılarını açıyor. ASFİM’de ilk etapta sadece fitness kursu verilecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-06-2020 19:03:17 Tarih: 09-06-2020 14:46

ASFİM’de kontrollü spor zamanı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında kapatılan ASFİM merkezlerini normalleşme sürecinde etap etap hizmete sunacak. İlk etapta Elmalı, Manavgat, Varsak, Kepez, Konyaaltı ASFİM, 15 Haziran’da vatandaşların kullanımına açılacak. ASFİM’de 8 Haziran’da başlayan yeni dönem kayıtları 13 Haziran’a kadar devam edecek.

SADECE FİTNESS KURSU AÇILACAK

ASFİM’in ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, 8 - 13 Haziran tarihleri arasında yeni dönem kayıtları için www.abbsporhizmetleri.com adresinden başvuru yapmaları gerekiyor. ASFİM’de Covid-19 Önlemi kapsamında sadece Fitness kursu açılacak.

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI

ASFİM’lerde Covid-19 önlemleri kapsamında spor yapacak vatandaşların sağlığı için gerekli tedbirler alındı. Sağlık Bakanlığı’nın salgın yönetimi ve çalışma rehberi kapsamında Büyükşehir Belediyesi, uzun süre kapalı kalan ASFİM salonların dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirildi. Spor salonlarını kullanacak vatandaşlar salona girişte ve çıkışta maske takacak. Girişlerde vatandaşların ateşi ölçülecek. Step aerobik, zumba ve pilates gibi grup dersleri yapılamayacak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI