1xbet betist supertotobet
Bugun...



ATSO Devlet Destekleri Zirvesi’ne Büyük İlgi

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun online katıldığı zirveye iş dünyası yoğun ilgi gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 25-09-2020 19:05

ATSO Devlet Destekleri Zirvesi’ne Büyük İlgi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından pandemi nedeniyle bu yıl webinar üzerinden gerçekleştirilen “Devlet Destekleri Zirvesi” büyük ilgi çekti. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da online katıldığı zirvede 10 farklı kurumun destekleri anlatıldı. KOBİ ve büyük ölçekli işletmelerin yanı sıra, genç ve kadın girişimciler, zirveye yoğun ilgi gösterirken, devlet destekleri veren kurumlarla bir araya gelerek bilgi alma fırsatı yakaladılar.

Zirvenin İstişare Oturumu’nda bir konuşma yapan ATSO Başkanı Davut Çetin, ilki 2017 yılında gerçekleşen ve yapıldığı her yıl üyelerden büyük ilgi gören “Antalya Devlet Destekleri Zirvesi”nin 4'üncüsü bu yıl pandemi nedeniyle webinar üzerinden gerçekleştirdiklerini söyledi.

Pandemiden ekonomik olarak en fazla turizm bölgeleri etkilendi
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na katılımları için teşekkür eden Başkan Davut Çetin, koronavirüsünün ekonomik olarak en fazla turizm bölgelerini etkilediğini vurguladı.

Turizmin Antalya’da ticareti, hizmet sektörünü ve sanayi sektörünü de etkilediğini kaydeden Davut Çetin, “Antalya turizmi, güvenli turizm sertifikasıyla bir başarı göstermiş, 2,5 milyon civarında yabancı ziyaretçiyi ağırlamıştır, ancak dünya koşulları nedeniyle ziyaretçi sayımız %82 oranında azalmıştır. Haziran ayı SGK verilerine göre ülkemizde 4a çalışan sayısı bir yılda 295 bin azalmıştır, bunun 148 bini veya yarısı Antalya kaynaklıdır” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI