1xbet betist supertotobet
Bugun...



ATSO Toptan ve perakende gıda grubu, ''Marketlerin kaldırım işgallerinin ortadan kaldırılmasını istiyoruz'' dedi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısında toptan ve perakende gıda grubu olan 8’inci Grup, taleplerini dile getirdi. ''Marketlerin kaldırım işgallerinin ortadan kaldırılmasını istiyoruz'' dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-11-2020 22:23:37 Tarih: 26-11-2020 21:52

ATSO Toptan ve perakende gıda grubu, ''Marketlerin kaldırım işgallerinin ortadan kaldırılmasını istiyoruz'' dedi.

Akıllı lojistik altyapısı kurulması talebi

Meslek Komite çalışmalarını anlatarak konuşmasını sürdüren Başkan Davut Çetin, “2’nci Grubumuz, hayvancılık sektöründe süt fiyatları konusunu yazmış, süt fiyatı ülkemizin çözemediği sorunlardan birisidir. Şu dönemde fiyat maliyetin altındadır ve hayvancılık sektörü zor durumdadır. Bu yıl turizmdeki kayıp, et, süt gibi gıda tüketimi kanalıyla tarım sektörümüzü de etkilemiştir.  Bu konu ulusal basının da gündemindedir, TOBB Ekonomik Şurasında da konuşuldu ve Hükümet gündemine girdi.

Önemli bir konuyu 4’üncü Grubumuz, gıda sektörü gündeme getirmiştir. Arkadaşlarımız yerel firmaların kargo sorununa karşı yerel dağıtım kanalı kurulması gerektiğini söylüyorlar. Antalya 4.0 çalışmamızda akıllı lojistik altyapısı kurulması gerektiğini defalarca bunu dile getirdim. Sektörümüzün de bunu konuşmaya başlaması olumlu bir gelişmedir. Bu konu zaten stratejik plan hedeflerimiz için de yer almıştır, bunun için birlikte çalışacağız.

Marketlerin kaldırım işgalleri ortadan kalkmalı

8’inci Grubumuz, yani toptan ve perakende gıda grubu, ulusal zincir mağazaların yayılması konusunu ele almıştır. Arkadaşlarımız binalarda taban alanı dışına taşan çıkmalara izin verilmemesini savunuyorlar. Marketlerin kaldırım işgallerinin ortadan kaldırılmasını istiyorlar. Her köşede zincir mağaza açılmasının mahalle kültürünü ve küçük esnafı bitirdiğini yıllarca söyledik.

Arkadaşlarımızın bu talep ve uyarılarını Hükümetin ve belediyelerimizin dikkate almasını ümit ediyorum. Bu konuda ısrarlı olmalıyız.

40’ıncı grubumuz, sigorta sektörü, deprem sigortasında yanlış metrekare bilgisi verildiği konusunda uyarı yapmaktadır.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI