Bugun...



ATSO, Türkiye'de yine bir ilke imza attı!

ATSO B2B Networking etkinliğinde, 500’e yakın katılımcıyla 5 bin 712 adet B2B görüşme yapıldı ve bu görüşmelerden 1 Milyar 36 Milyon liralık ticari değer ortaya çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 24-05-2024 16:57

ATSO, Türkiye'de yine bir ilke imza attı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Türkiye’de bir ilke imza atıldı. Yapay zekâ destekli yeni nesil etkinlik deneyimi ‘ATSO B2B Networking’ 500 iş insanını ATSO’da bir araya getirdi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Antalya iş dünyasının temsilcilerinin yanı sıra sanayi, turizm, ticaret ve tarım sektörlerinin ileri gelenleri ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda buluştu.

NE KADAR DOĞRU BİR İŞE İMZA ATTIK NET BİR ŞEKİLDE GÖREBİLİYORUM
ATSO B2B Networking’in açılışında konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Birçok kez bu sahnede bulundum, ancak en heyecanlısı ve en gurur verici anı sanırım B2B oldu. Sizleri görünce gurur duydum. ATSO B2B Networking benim için ayrı bir öneme sahip. Katıldığım ‘Oniki’ etkinliğinde gördüğüm ekosistemi, coşkuyu inanılmaz beğendim. O gün bu etkinliği hizmeti üyelerimize ulaştırmalıyız demiştim. Şimdi sizlerle bir aradayız” dedi.

“ÜYELERİMİZE BEREKETİ TAŞIYORUZ”
ATSO B2B Networking etkinliğine olan ilgiyi gördüğünde mutluluğunu gizleyemediğini sözlerine ekleyen Başkan Bahar, “Bakın işte turnayı gözünden vurmak böyle bir şey olmalı. Türkiye'de bir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen yapay zekâ destekli ilk networking çalışmasını burada gerçekleştiriyoruz. Bu salonda şu anda sadece ticaret var. Sadece ekonomi var. Bu salonda şu anda sadece bereket var. Bizim amacımız ticaret yapan üyelerimize projelerimizle bereketi taşımak. Direkt ceplerine hitap eden bereket ile tanıştırmak” diye konuştu.

62 BİN ÜYEMİZE SESLENİYORUM
ATSO yönetimi olarak hedeflerinin her daim bir adım sonrayı planlayarak ilerlemek olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Bahar, “Tarımda ayrı, turizmde ayrı, inşaat malzemesi yapı malzemeleri gibi her meslek komitemiz için farklı networking çalışmalarımızı hızla sürdürmeye devam edeceğiz. Benim 62 bin üyemizden tek bir ricam var. Lütfen bize doğru koşun. Bize doğru koştuğunuz her adım size bereket olarak dönecek. Bize doğru koşmalarınız sizin sorunlarınızı çözmemiz anlamında bereket anlamında temsilini ve lobisini gerçekleştiriyoruz” dedi.

İş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, emeği geçen Oniki Kurucusu Ziya Kızıltan ve tüm profesyonel ekibe teşekkürlerini ileten Başkan Bahar, “Ne kadar doğru ve ne kadar yerinde bir iş yaptığımızı bugün buradan net bir şekilde görebiliyorum. Fiziken 500 kişiye yakın iş insanımız bu salonda, Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve yurtdışından da online olarak etkinliğimizi takip eden iş dünyası temsilcileri var. Bu etkinlikte her birimizin, birbiriyle tanışacağı, ticaret yapmak istediği insanlarla buluşacağı önemli bir etkinlik oldu” ifadelerini kullandı.

İŞİMİZ TİCARET, AMACIMIZ İŞ BİRLİĞİ
“ATSO’nun para almaktan başka ne iş yaptığı” sorusunu her fırsatta üyelere verdikleri hizmet ile göstereceklerini kaydeden Başkan Bahar, “İşimiz ticaret, amacımız iş birliği. İşte bu sorunun cevabı; yerli teknoloji kullanarak geliştirilen yapay zekâ uygulamasını kullanır, teknolojiyi ayağınıza getirir, iş birliği kurmanızı sağlar, lobi faaliyeti yapar, bölgenin finansal ve sanayi kapasitesini geliştirir, ticari değer oluşturur. Dün yine bu salonlarda TOBB Antalya Genç Girişimciler Kurulumuz ile B2B etkinliğimizi gerçekleştirdik. Aynı teknolojiyi kullandık. Toplam 156 görüşme sağladık ve her bir görüşmeden 285 bin TL’lik ticari değer ortaya çıktı. Toplam gerçekleşen eşleşmeler ile sadece genç girişimcilerimiz için 44.5 milyonluk bir ticari değerden bahsediyorum. Bugün bu kalabalıkla ortaya çıkmasını planladığımız değer 500 Milyon TL’dir” dedi.

İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİ
ATSO’nun 49 Meslek Komitesi üyeleri başta olmak üzere, Isparta ve Burdur’daki iş insanlarının buluştuğu B2B görüşmelerinde, B2B Matchmakingyapan hibrit etkinlik teknolojisiyle verimli görüşmeler düzenlendi. Yapay zekâ destekli eşleştirme teknolojisini kullanıldığı ikili görüşmelerde iş insanları yeni yatırım, ticaret, iş geliştirme ve ihracat fırsatlarını keşfetti. Sektörlerin birbirlerinin tamamlayıcı alanlarını görmeleri, tedarik zincirinde birbirleri ile ilişkilerinin artırılarak bölgenin ticari ve sanayi kapasitesinin geliştirilmesi ve bu şekilde ileri teknoloji ve katma değeri yüksek ürünler için iş birliği imkânlarının geliştirilmesi hedeflendiği B2B görüşmeleri 4’er seans, 12 etaptan oluştu.

1 MİLYAR 36 MİLYON TL’LİK TİCARİ DEĞER OLUŞTU
Gün boyu süren ATSO B2B Networking sonunda 1 Milyar 36 Milyon liralık ticari değer oluşturduklarını vurgulayan ATSO Başkanı Ali Bahar, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Göreve geldiğimiz günden itibaren bir buçuk yılı geride bıraktık. Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetiminde ise onuncu yıla doğru yürüyoruz. ATSO’nun her kademesinde görev yaptım. Bugünleri hayal ettim. Bu salondan çıkan enerji beni hayallerime bir adım daha yaklaştırdı. ATSO’nun her köşesini yaşanan, nefes alın kalbi olan bir yer haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimizin burada katıldıkları her eğitimde, her organizasyonda ticaretlerine dokunacağımızı, ATSO ne işe yarar sorusuna cevap vereceğimizi söylemiştim. Şimdi bu etkinlik ile birlikte buraya ilk defa gelenler binanın içinde atan kalbi, enerjiyi gördüler. İçerisinde bulunduğunuz bina da sizlerin kalbinde bırakmak istediğimiz tek şey sevgi çemberidir.”

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı ve Genel Sekreter Av. Aslı Şahin Tekin, Antalya’da ilk kez gerçekleştirilen yapay zekâ destekli yeni nesil etkinlik deneyimi ATSO B2B Networking’de, B2B eşleşmelerden ve stant ziyaretlerinden ATSO Mobil Uygulamasında topladıkları puanlar ile sponsorlardan kazandıkları hediyeleri takdim etti. ATSO üyesi iş insanlarının destek olduğu etkinlikte, puan toplayan katılımcılara DinamikCRM’den 6 ay ücretsiz abonelik, Best Western Plus Otel’den 2 gece 3 gün yarım pansiyon konaklama, Bex Coffe’den filtre kahve takımı, Birebir İngilizce’den 16 bin TL değerinde 1 aylık eğitim, Xanadu Island Hotel’den 2 çifte 5 yıldızlı 2 gece 3 gün her şey dahil konaklama, Kosa Butik Otel’den 1 çifte 3 gece 4 gün kahvaltı dahil konaklama, Best Western Plus Otel’den 1 çifte 2 gece 3 gün yarım pansiyon konaklama, Bex Coffe’den filtre kahve takımı, Yüce Rent a Car’dan 3 kişiye 3 günlük araç kiralama, Başaran Akademi’den 12 bin 600 TL değerinde A1 İngilizce kursu ve Parlak Restaurant’tan 3 çifte akşam yemeği hediye edildi. ATSO B2B Networking, Trendyol ana sponsorluğunda, SİPAY elmas sponsorluğu, İdeasoft platin sponsorluğu ve Cdek - Repme - Dinamik Crm - Metropol Card altın sponsorluğunda gerçekleştirildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI