1xbet betist supertotobet
Bugun...



Başkan Böcek “Yine ciğerimiz yanıyor”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Göynük’te söndürme çalışmaları devam eden orman yangını alanında incelemelerde bulundu. “Yine ciğerimiz yanıyor. Antalya’mıza geçmiş olsun” diyen Başkan Böcek, toplam 73 araç ve 223 personelle söndürme çalışmalarına destek verdiklerini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 26-07-2023 14:36

Başkan Böcek “Yine ciğerimiz yanıyor”

Antalya’nın Kemer ilçesi Göynük Mahallesi’nde dün akşam çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,  Göynük’e giderek, incelemelerde bulundu. Başkan Böcek, yangının söndürülmesi için tüm imkanlarıyla seferber olan Büyükşehir Belediyesi’nin yangın söndürme çalışmalarını koordine etti, son durum hakkında bürokratlarından bilgi aldı.

180 HEKTARA ULAŞTI
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile birlikte basının karşısına geçen Başkan Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin dün akşam 21.15’te gelen ihbarın hemen ardından bölgeye sevk edildiğini söyledi. Başkan Böcek, ASAT dahil, 22’si itfaiye müdahale aracı, 24’ü arozöz ve 7’si iş makinesi olmak üzere toplam 73 araç ve 223 personelle yangın söndürme çalışmalarına destek verdiklerini anlattı. Son gelen bilgilere göre Böcek, kısa zamanda 180 hektar alanı etkilendiğini aktardı.

EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR
Antalyalı hemşerilerine “geçmiş olsun” dileklerini ileten Başkan Muhittin Böcek, “Yine ciğerimiz yanıyor. Ankara, Konya, Isparta gibi çevre illerimizden destek için ekiplerini gönderen tüm belediye başkanı arkadaşlarıma, devletimizin tüm kurumlarına, kısacası burada emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yangın sarp arazide olduğu için mücadele yoğunlukla havadan yapılıyor. Kara ekipleri de destek oluyor. Yangın, sarp alanda olması ve poyrazın etkisiyle henüz kontrol altına alınamadı. Mücadele yoğun bir şekilde sürüyor” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI