1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bayar, "Bu şarlatanı kim koruyor?

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, sosyal medya hesabından Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı yaptığı gerekçesiyle Fatih Tezcan'a suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Bayar, "Bu şarlatanı kim koruyor?" diye konuştu

facebook-paylas
Güncelleme: 25-04-2020 16:31:15 Tarih: 24-04-2020 14:46

Bayar,

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Fatih Tezcan'ın Twitter'dan yaptığı Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı içeren paylaşımıyla alakalı yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Tezcan hakkında düşmanca ifadelerinden dolayı Antalya İl Başkanlığı olarak suç duyurusunda da bulunacaklarını ifade eden Başkan Bayar'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

"Tescilli Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, gerici, yobaz, kaleminden sadece pislik akan Fatih Tezcan adlı kripto FETÖ’cü 23 Nisan’da da rahat durmadı. Tezcan Atatürk'ü işaret ederek "İşgal edilen bir ülkenin subayı, Düşmana 1 mermi atmak yerine, Devlet ve Meclis varken, Farklı şehirde ‘Paralel Meclis’ kuruyor ve hem Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir deyip hem Millet’e 1 kez bile sormadan işgalcilerin tüm emellerini yapıyorsa, Bu subay bir işbirlikçidir." şeklinde Twitter'da bir paylaşım yaptı.

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in vaaz kasetlerini gözyaşları içinde dinlediğini söyleyen Fatih Tezcan adlı kripto FETÖ’cüyü kim koruyor?

Vatanımızın topraklarının emperyalistler ve işbirlikçileri tarafından işgalini dahi savunacak kadar gözü dönmüş bu şahıs hakkında işlem yapılmıyor? Kimler koruyor, kimler arkasında?

Sabıka kaydında çocuk kaçırma, tehdit, yaralama, resmi belgede sahtecilik de bulunan bu densiz hakkında Ulu Önder Atatürk hakkında söylediği aşağılık sözlerden dolayı Antalya İl örgütü olarak suç duyurusunda bulunacağız"







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI