1xbet betist supertotobet
Bugun...



Berber Süleyman Özyurt, ''En yakın temas bizde...''

Ülkemizde bir taraftan artan vakalarla birlikte aşılama devam ederken, berber ve kuaför esnafından da öncelikli aşılama talebi geldi. Sektörünün adeta sözcüsü haline gelen berber Süleyman Özyurt, ‘en yakın temas bizde’ diyerek aşıda öncelikli olmaları gerektiğini dile getirdi.

facebook-paylas
Tarih: 25-04-2021 17:17

Berber Süleyman Özyurt, ''En yakın temas bizde...''

Bir taraftan artan covid-19 vakaları, diğer taraftan 55 yaş ve üstünün aşılanma süreci ile birlikte aşılama programı devam ederken, müşterileri ile tıraş esnasında en yakın fiziksel temas kuran berber ve kuaför esnafı aşılamada öncelik istedi. Sektörü adına böyle bir talebin haklılığını anlatan berber Süleyman Özyurt, neden aşılanması gerektiğini şu sözlerle anlattı.

ÇÜNKÜ EN YAKIN TEMAS BİZDE

Berber ve kuaförler olarak müşterilerimizin saç, sakal tıraşı ve cilt bakımlarını yaparken maske takmamıza rağmen en yakın temas bizde. Müşterimiz bazı durumlarda maske takarken, bazı durumlarda ise örneğin cilt bakımı ve sakal tıraşında maske takamıyor. Üstelik fiziksel temas 50 santime kadar iniyor. Sosyal mesafenin bile en az 1,5 metre olduğunu hatırlamak gerekirse, 50 cm mesafeden üstelik müşterimizin maskesiz olması ciddi bir risk. Diğer tıraşlar çeşitlerinde maske taksa bile müşteri, virüsün bulunduğu ağız, burun, göz gibi organlar ile temasımız oldukça yoğun. Bu nedenle özverili sağlık çalışanlarımız kadar yüksek risk altında görevimizi icra ediyoruz. Sayın Sağlık Bakanımızdan sektörümüzü öncelikli aşı programına almasını rica ediyorum.

HER KESİMDEN MÜŞTERİMİZ VAR.

Açıklamasında müşteri kitlesi olarak kadın erkek, çocuk yaşlı fark etmediğinin altını çizen Özyurt, her risk grubundan insan işletmemize geliyor. Çünkü insanlar kendini iyi hissetmek için tıraş oluyor. Bizler her ne kadar kurallara uysak da, gelen müşterimizin covid olup olmadığını bilmiyoruz. Covid-19’lu bir müşterimizin bize hastalığı istemeyerek bulaştırması sonucunda biz risk gurubuna girerken, akşama kadar tıraş ettiğimiz diğer kişiler de risk altında tıraşlarını oluyor. Ben Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı sayın Fahrettin Koca’nın, sektörümüzü öncelikli aşılama kapsamına alacağına inanıyorum’’ dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI