1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bu görüntüler ne zaman sonlanacak?

Antalyalıların ihbarlarını, önerilerini ve şikayetlerini paylaştıkları ve seslerini duyurdukları sosyal medya hesabı Antalya İhbar Hattı'nın'nın dikkat çektiği görüntüler hijyene gösterilen özen bu mu dedirtti!

facebook-paylas
Güncelleme: 15-04-2020 18:45:48 Tarih: 15-04-2020 18:33

Bu görüntüler ne zaman sonlanacak?

Twitter hesabı Antalya İhbar Hattı (@antalyaihbar) halkın sorularını ve sorunlarını dile getirmeye devam ediyor. Bu kez de Kepez Emek Mahallesi'nde bulunan salı pazarının arkasında bıraktıklarına dikkat çeken sosyal medya hesabı "Kepez Emek mahallesi Salı Pazarının arkasında bıraktıkları hakkında ne düşünüyorsunuz?" mesajı ile hijyenin hayati önem taşıdığı bu günlerde gerçekleşen sorumsuzluk örneğini gözler önüne serdi.

Paylaşılan görüntülerde; pazar sonrası alanda bulunan çöpler, çürük sebzeler, karton ve plastik atıklar dikkat çekerken, insanların ve araçların alandan geçmesi ile tüm kirliliğin dağılarak büyümesi tepki çekti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den de konu ile ilgili çözüm bekleyen çevre sakinleri, "her pazar sonrası bu kirlilikle yüzleşmek sağlık açısından çok tehlikeli özellikle bu dönemde dezenfekte çalışmalarının artması gerekirken bu şekilde görüntülere maruz kalmak tedirgin edici." ifadelerini kullandılar.

İşte o görüntüler:










Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI