1xbet betist supertotobet
Bugun...



''Burası yol geçen hanı mı'' eleştirisi geldi.

Salgındaki artış nedeniyle kısıtlama düzenlemeleri yapılırken, Türkiye yurtdışından giriş çıkışlara kısıtlama uygulamayan yedi ülkeden biri durumunda.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-11-2020 20:39:22 Tarih: 20-11-2020 21:44

''Burası yol geçen hanı mı'' eleştirisi geldi.

Konu ‘ Bu kadar önlemınırken dünyanın her yerinden isteyen herkesin Türkiye’ye gelip gitmesi, sınırların açık olması nedeniyle sorulan “Burası yolgeçen hanı mı’ sorusunun son dönemde yüksek sesle sorulduğu ortamda dikkat çekiyor.

BBC’deki haberde Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği’nin (IATA) “dünyada uygulanan seyahat sınırlamaları” ile ilgili haritasında, Türkiye seyahat sınırlaması uygulamayan 7 ülke arasında yerıyor. Bu 7 ülke; Meksika, Brezilya, Afganistan, Türkiye, Kuzey Makedonya, Sırbistan, ve Arnavutluk.

Daha önce sınırlama uygulamayan 8 ülkeden biri olan Moritanya’da da yurtdışı ziyaretçilerin uygulaması gereken önlemler açıklaması ile Türkiye 7 ülke arasında kaldı. Türkiye’ye yapılan uçuşlar kapsamında gelen yolculardan test yaptırmaları istenmiyor. Kişilerin kendilerini bazı diğer ülkelerde olduğu gibi karantinayama zorunluluğu da yok.




Kaynak: https://www.turizmgazetesi.com




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM - TARİH Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI