1xbet betist supertotobet
Bugun...



Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor Kulübü Derneği ile işbirliği protokolü imzalıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor Kulübü Derneği ile kentte spor kültürü oluşturulması amacıyla işbirliği protokolü imzalayacak.

facebook-paylas
Tarih: 15-01-2021 18:52

Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor Kulübü Derneği ile işbirliği protokolü imzalıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin devam toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalyaspor Kulübü Derneği arasında çocukların ve gençlerin spor disiplini kazanmaları, kentte spor kültürü oluşturulması amacıyla iş birliği protokolü imzalanması kararlaştırıldı.

Mecliste, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalyaspor Kulübü Derneği’nin ortak hedeflerinin geniş kitlelere ulaştırılması, sporun sevdirilmesi, yaygınlaştırılması ve her kesimden vatandaşlar için erişilebilir kılınması, çocukların ilgi duydukları spor dalları tespit edilerek spora yönlendirilmeleri, çocukların ve gençlerin spor disiplini kazanmaları ve böylece zamanı etkin ve verimli kullanmalarının sağlanması, çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması için sporun olumlu getirileri sayesinde katkı sunulması ve ilimizde spor kültürü oluşturulması amacıyla, Büyükşehir Belediyesi ile Antalyaspor Kulübü Derneği arasında işbirliği protokolü imzalanmasıyla ilgili gündem maddesi de oy birliği kabul edildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI