1xbet betist supertotobet
Bugun...



Büyükşehir’den ‘Annemle Okuyorum’ etkinliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü’ne özel olarak anne ve çocukları kitap okuma etkinliğinde buluşturdu.

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2023 09:48

Büyükşehir’den ‘Annemle Okuyorum’ etkinliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. Doğan Hızlan Kütüphanesi’ndeki renkli etkinlikte anne ve çocukları birlikte kitap okuyup boyama aktivitesi gerçekleştirdi.

ANNE ÇOCUK KİTAP OKUDU
Çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmeyi ve onlara kitap sevgisi aşılamayı önemseyen anneler ve çocuklar Doğan Hızlan Kütüphanesi'nde buluştu. Renkli etkinlikte çocuklar sevdikleri bir kitabı anneleriyle birlikte okumanın keyfini yaşadı. Ayrıca çocuklar, annelerine hediye etmek üzere yine anneleri ile birlikte cam boyaması yaparak istedikleri bir resmi çizdiler. Çalışan annelerin anaokullarında okuyan çocukları ise öğretmenleri eşliğinde gruplar halinde kütüphaneye gelerek etkinliğe katıldı.

ANNELERE ÇİÇEK VE SERTİFİKA
Etkinliğin sonunda ise çocuklarının kütüphaneye gelmesini destekleyerek erken yaşta kitap sevgisi aşılayan annelere “En İyi Anne Sertifikası”; çocuklara ise annelerine sunmaları için Antalya Büyükşehir Belediyesi seralarında yetiştirilen petunya çiçekleri verildi. Etkinliğe oğlu Mehmet Can ile katılan Çiğdem Acet, “Bu kadar keyifli bir etkinlik geçireceğimi tahmin etmiyordum. Kütüphanede bizi çok güzel ağırladılar, ilgilendiler. Oğlumla birlikte kitap okuduk, resim yaptık hediyeler aldık. Çok güzel bir Anneler Günü hediyesi oldu. Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI