1xbet betist supertotobet
Bugun...



Çamköy mahallesi aile sağlığı merkezine kavuşuyor

Hayırsever Meryem Kocademir Çamköy Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi yaptırıyor. Aile Sağlığı Merkezi için bugün temel atma töreni gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2020 16:31

Çamköy mahallesi aile sağlığı merkezine kavuşuyor

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, rahmetli eşi Şaban Kocademir ve kendi adına merkezi yaptıran Meryem Kocademir’e mahalle sakinleri adına teşekkür etti.


Kapalı pazarın hemen yanındaki alana hayırsever Meryem Kocademir tarafından 2 adet doktor odası, 1 adet aşı odası, 1 adet pansuman odası ve acil müdahale odası bulunan Aile Sağlığı Merkezi yaptırılıyor. Merkezin temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.


Törende konuşan Meryem Kocademir’in kızı Ferah Çeçen, annesinin hayrını gerçekleştirmesine vesile olan, destek olan herkese teşekkür etti. Çamköy Mahalle Muhtarı Mustafa Karaçalı ise hayırsever aileye teşekkürlerini iletti. 

 

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin konuşmasında, “Bazı hizmetlerimizi hayırseverlerin katkılarıyla yapıyoruz. Mahallemize kapalı pazar kazandırdık, park yaptık. Aile Sağlığı Merkezi sıkıntımız vardı. Bu merkezler bizim için önemli. Hayırseverimizden Allah razı olsun.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI