1xbet betist supertotobet
Bugun...



Çevre Kurulu’nda Sarısu raporu değerlendirildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda yürütülen, kamu kurum, kuruluş, meslek odası ve sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan Çevre Kurulu üçüncü toplantısında ‘Sarısu Şamandıra Tesisi Dönüşüm Fizibilite Raporu’nu değerlendirdi.

facebook-paylas
Tarih: 24-09-2020 09:58

Çevre Kurulu’nda Sarısu raporu değerlendirildi!

Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Çevre Kurulu toplantısına, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyon Başkanı Şafak Otuzaltı, Büyükşehir Belediyesi Baş Danışmanı Cem Oğuz, Çevre Kurulu Başkanı Çevre Yüksek Mühendisi Lokman Atasoy, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı İnanç Argun, Sivil Toplum Örgütü ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

SARISU MASAYA YATIRILDI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, Sarısu bölgesinde planlanan yeni iskele bağlantılı DOLFEN tesisine ilişkin hazırlanan Sarısu Şamandıra Tesisi Dönüşüm Fizibilite Raporu, 2. Çevre Kurulu Toplantısında değerlendirilmiş ve Sarısu bölgesinde saha incelemesinde bulunulmuştu. Konuyla ilgili yapılan genişletilmiş 3. Çevre Kurulu Toplantısı’nda da projenin Sarısu Plajı’na olası etkileri ve çevresel açıdan riskleri ele alındı. Uzmanların görüşleri ve çözüm olabilecek alternatif sistemler konusunda Çevre Kurulu tarafından rapor hazırlanması ve ilgili kurumlarla paylaşılması kararlaştırıldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI