1xbet betist supertotobet
Bugun...



CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz AK Parti Kepez'i halka havale etti.

Covıd-19 Virüsü kapsamında yaklaşık 2 aydır Kepez'de işsiz kalan binlerce vatandaşı geçim sıkıntısı ile başbaşa bırakan AKP Kepez İlçe Teşkilatı ve meclis üyelerinin yeni ortaya çıkmasını manidar bulduğunu söyleyen CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, "Şimdiye kadar neredeydiniz? Kepez Halkı aklınıza yeni mi geldi?" dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-05-2020 00:09:23 Tarih: 09-05-2020 23:32

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz AK Parti Kepez'i halka havale etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Mart ayının başı itibariylede Türkiye'de görülen Covıd-19 Virüsü kapsamında Antalya özelinde Kepez İlçesi'nde yüzlerce dükkanın kapandığını ve binlerce vatandaşın işsiz kaldığını söyledi.

urnaz, işsiz kalan Kepez halkını yaklaşık 2 aydır geçim sıkıntısı ile başbaşa bırakan ve sessizliğe bürünen AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı ve AK Parti Kepez meclis üyelerinin yeni ortaya çıkarak aralarında topladıkları paralar ile Kepez'de yaşayan vatandaşlara göstermelik gıda yardımı yapmalarını çok manidar bulduğunu belirtti.

KEPEZ HALKI AKLINIZA YENİ Mİ GELDİ?

Kurnaz yaptığı açıklamada, "Hangi partiden olursa olsun Kepezli vatandaşlarımıza yapılan her türlü yardımların ve hizmetin sonuna kadar arkasındayız ve CHP Kepez İlçe örgütü olarak bizlerde gereken desteği veririz. Vatandaşımızın huzuru ve mutluluğu bizim için siyasi kaygılardan ve koltuktan çok daha önemli.

Lakin 2 aydır sessizliğe bürünen ve vatandaşımızı zor zamanında yalnız bırakan ve birden ortaya çıkarak Kepez'de sözde ihtiyacı olan ailelere gıda yardımı yaptıklarını açıklayan AKPartili Kepez İlçe Teşkilatı ve AK Partili meclis üyelerine soruyorum: Covıd-19 Virüsü tedbirleri kapsamında Kepez'de işsiz kalan vatandaşlarımız geçim sıkıntısı ile uğraşırken neredeydiniz? Antalya'da Covıd-19 Virüsü'nün 1'inci aşamasının başarıyla tamamlandığı ve kontrollü Soysal Hayata geçilmeye başladığı şu günlerde Kepez'de yaşayan vatandaşlarımız aklınıza yeni mi geldi?"dedi.

VATANDAŞ REKLAMLARDAN SIKILDI

Vatandaşın, bu zorlu süreçte kimin yanında olduğunu kimin koltuk sevdalısı olduğunu çok iyi gördüğüne dikkat çeken Kurnaz, "Objektiflere oynayan, halkını değil kendi cebini ve koltuğunu düşünen AKP'nin göstermelik hizmet anlayışına vatandaşımız artık inanmıyor. Kendi takmadığı maskeyi Kepez halkına layık gören ve  Kepez halkının tamamına maske bile temin edemeyen, gerçek ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapmayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün sadece reklam yaptığını, hizmet etmediğini Kepez Halkı bu zorlu süreçte çok iyi gördü.

Sayın Tütüncü, gerek dezenfekte, gerek maske ve gerekse de gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yapma noktasında sınıfta kaldı. AK Parti Kepez İlçe teşkilatının, meclis üyelerinin ve belediye başkanının son çırpınışları bunlar. Halkını düşünmeyen, halkı için hizmet üretemeyen ve sosyal belediyecilik anlayışını yerine getiremeyen AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı'na ve AK Partili Kepez Belediye Başkanına vatandaşımız gereken cevabı ilk seçimde verecektir" dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI