1xbet betist supertotobet
Bugun...



Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2020'yi Patara yılı ilan ettik"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında yaptığı konuşmada turizme dair önemli bilgiler vererek 2020 yılının Patara yılı ilan edildiğini açıkladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-02-2020 12:26:24 Tarih: 13-02-2020 12:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında yaptığı konuşmada turizme dair önemli bilgiler vererek 2020 yılının Patar yılı ilan edildiğini açıkladı.
Patara antik kentinin Fethiye ile Kalkan arasında yer aldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Patara bizim tarihimizde önemli sembollerdendir. Likya'nın ana liman şehri olan Patara'yı ülkemizin tarihi zenginliklerini temsil edecek bir yer olarak gördük. Patara ülkemize ve turizm sektörümüze hayırlı olsun" dedi.

KARALOĞLU: "HAYIRLI OLSUN"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2020 yılını Patara yılı olarak ilan etmesi Antalya'da sevinçle karşılandı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "2020 Patara Yılı Antalya’mıza ve ülkemize hayırlı olsun. Antalya bu tarihi sorumluluğu başarıyla temsil edecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve katkısı olan herkese şükranlarımı arz ediyorum" dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM - TARİH Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI