1xbet betist supertotobet
Bugun...



Cumhuriyet Halk Partisi Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı: Sururi Çorabatır “Antalya’nın Hep Yanında Olacağım”

14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemize baharı getirecek seçim süreci ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi- CHP Antalya Milletvekili Adayı Sururi Çorabatır; Antalya’da faaliyet gösteren kurum, dernek ve esnaf ziyaretleriyle birlikte hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-05-2023 13:20:38 Tarih: 04-05-2023 12:51

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı: Sururi Çorabatır “Antalya’nın Hep Yanında Olacağım”

Evli, üç çocuk babası ve bir torun sahibi olan Çorabatır, 34 yıldır Antalya’da turizm sektöründe faaliyet gösterdiği süre zarfında; Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı, Polonya Cumhuriyeti Antalya Fahri Konsolosluğu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Turizm Sektör Meclis Başkanlığı görevlerini üstlenmiştir.

Ülkemizin turizm şehri Antalya’da, turizm sektörün gelişimi için izlediği başarılı rasyonel stratejileriyle sektörün takdirini ve desteğini kazanmıştır. Turizmci kimliğinin yanında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev almış ve ülkemizin turizm faaliyetleri için yoğun mesai harcamaktadır. Bireysel şirket faaliyetleri ile; Manavgat Titreyengöl Otelciler Birliği, Side Manavgat Otelciler Birliği, Evrenseki Otelciler Birliği, Akdeniz Turistik Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Matap Altyapı Birliği Kurucu Yönetim Kurulu ile Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlerini icra etmiştir.

Özellikle tüm dünyayı ve bacasız sanayinin önemli merkezlerinden olan Türkiye’yi derinden sarsan pandemi dönemi sonrasında, turizm başta olmak üzere bölgedeki tarım ve tekstil faaliyetlerinin de yeniden canlanması ve kalkınması üzerine aktif çalışmalar gerçekleştiren Sururi Çorabatır, Antalya Milletvekili Adaylığı ile bir turizmci olarak önce Antalya’ya sonra da ülkemize büyük fayda sağlayacak, sürdürülebilir çalışmalar ve projeler hedeflemektedir.

Turizmci kimliğinin yanında tarım ve tekstil sektörlerinde de aktif çalışmalar gerçekleştiren, siyasi kimliği ile ön plana çıkan ve Antalya halkının sevgi ve desteğini kazanan Çorabatır, “Antalya hak ettiğini alacak! 34 yıldır bu cennet şehirde bir üretici ve işletme sahibi olarak yaşıyorum. Bu şehrin her bir güzelliği ve sorununu ben de bir hemşehriniz olarak yaşıyor, görüyor ve duyuyorum. Turizmci kimliğimle bugüne kadar ülkemizin ve Antalya’mızın maruz kaldığı sektörel zorlukları aşmak ve kalıcı çözümler üretmek için çalıştım, çalışmaya da devam edeceğim. Antalya halkının yaşadığı bu sorunları en az onlar kadar ben de yaşayan biri olarak, Antalya’ya SÖZ! Ülkemize ve Antalya’mıza faydalı olacak çalışmalar için dün nasıl yanınızda olduysam bugün de hep yanınızda olacağım!’’ diyerek tüm Antalya halkını seçim sürecinde birlik olmaya davet etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI