1xbet betist supertotobet
Bugun...



Düşünür Koleji Antalya'dan sağlık çalışanlarına %60 indirim.

Düşünür Koleji Antalya okulu özveri ile mesleklerini icra eden sağlık çalışanlarına destek verdi, sağlık çalışanı velilerin eğitim görecek çocukları için kayıt bedellerinde %60 indirime gitti.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-04-2020 23:19:50 Tarih: 05-04-2020 15:53

Düşünür Koleji Antalya'dan sağlık çalışanlarına %60 indirim.

Türkiye'nin pek çok noktasında bulunan okulları ile eğitimde marka haline gelen Düşünür Koleji, Antalya'da açtığı yeni okulu ile hizmet vermeye başladı.

Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Lise bölümleri ile eğitim verecek olan Düşünür Koleji Antalya, özellikle Covid19 virüsü ile mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla özel bir uygulama başlattı. Virüsün tehlikeli seyrettiği dönemde karantina altında görevlerini yerine getiren sağlık çalışanları için kampanya başlatan Düşünür Koleji Antalya, sağlık çalışanı velilerin çocuklarına %60 indirimli kayıt fırsatı sunuyor.

Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Lise seviyesindeki her öğrenci için uygulanacak olan indirimin yıl sonuna kadar süreceğini belirten kurum Genel Müdürü Hami DORUL, amaçlarının cansiperhane çalışan sağlık çalışanlarının yanında olmak, onların ve evlatlarının bizler için ne kadar değerli olduğunu kendilerine göstermektir' dedi.

Eğitim öğretimin evden devam ettiği bu süreçte kayıtların sürdüğünü söyleyen Genel Müdür Dorul, kayıt detayları ile ilgili şunları söyledi.

Önceliğimiz sağlık, önceliğimiz korona virüsünden korunmak. Sosyal ağlarımızda çocuklarımızın evde neler yapması gerektiğini anlatan video ve görseller paylaşarak, veli ve çocuklarımıza evde kalın mesajı veriyoruz. Bu süreci hep birlikte el ele atlatarak sağlıklı nice günlerde eğitimi sınıflarda devam ettirmek istiyoruz. Kayıt yaptıracak velilerimiz için ön kayıt oluşturuyor, arzu ederlerse sağlık tedbirleri alınmış okulumuzda görüşme gerçekleştirebiliyoruz. İndirim uygulaması için sağlık çalışanı olması yeterli. Bunun yanında online görüşme ile velilere okulumuzu izlettirebiliyor, görüntülü diyaloğa geçebiliyoruz.

Amacımız, yeterince yorucu ve özveri gereken sağlık mesleği mensuplarının düşüncelerindeki 'çocuğum seneye hangi okula gidecek' soru işaretini kaldırmak, aile ekonomilerine katkı sağlamak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI