1xbet betist supertotobet
Bugun...



EMO Antalya Şubesi‘nde yeni dönem!

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Antalya Şubesi 14 Dönem Yönetim Kurulu üyeleri, 20 Ocak 2020 tarihinde yaptıkları ilk toplantıda görev dağılımı yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-01-2020 18:28:26 Tarih: 21-01-2020 15:40

EMO Antalya Şubesi‘nde yeni dönem!

Geçtiğimiz Perşembe günü mazbatasını alan yeni yönetim kurulu 20 Ocak 2020 Pazartesi günü yapılan devir teslim töreni ile görevi 13 Dönem Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Metin’den ve Yönetim Kurulu üyelerinden devraldı. Metin, 14 Dönem Yönetim Kurulu’na çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri ile birlikte büyük bir özveri çerçevesi içerisindeyoğun bir çalışma içerisinde bulunacağını ifade eden Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Antalya Şubesi 14 Dönem Yönetim Kurulu üyeleri, 20 Ocak 2020 tarihinde yaptıkları ilk toplantıda görev dağılımı gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Şaban Tat, Başkan Yardımcılığını Durali Çakır, Yazmanlığı Çiğdem Işıkyürek, Saymanlığı Eser Oraklı üstlenirken, Ahmet Aydın, Ferhat Yamak ve Onur Yazıcı ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.
 
EMO Antalya Şubesi 14 Dönem Yönetim Kurulu ve Şube Denetçileri, 11-12 Ocak 2020 tarihlerinde düzenlenen EMO Antalya Şubesi 14 Olağan Genel Kurulu’nda belirlendi. Seçilen Yönetim Kurulu üyeleri mazbata aldıktan sonra 20 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirdikleri ilk toplantıda görev paylaşımı yaparak, yeni dönem çalışmalarına başladılar. Yönetim Kurulu‘nun ilk toplantısında gerçekleştirdiği görev paylaşımına göre; Yönetim Kurulu Başkanlığını Şaban TAT, Başkan Yardımcılığı Durali Çakır, Yazmanlığı Çiğdem Işıkyürek, Saymanlığı Eser Oraklı üstlendi. Ahmet Aydın, Ferhat Yamak ve Onur Yazıcı ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. 14 Çalışma Dönemi‘nde Genel Kurul‘da seçilen Ferhat Çağlı, Selçuk Aydın ve Seyit Çağrı Yıldırımise Şube Denetçileri olarak görev yapacaklar.

Genel Kurul kapsamında gerçekleştirilen seçimler sonunda, Emre Eke, İbrahim Kaymaz, Ülkü Karabacak, Ayşe Gül Avci, Burak Cesur, Emre Ertürk ve Fırat GülerYönetim Kurulu Yedek Üyesi olarak seçilirken, Ayşe Aksu, Figen Özdinç ve Doğan Şimşek ise Yedek Şube Denetçileri olarak belirlenmişti.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI