1xbet betist supertotobet
Bugun...



‘Eyvah! Ringte babam var’

Kepez Belediyesi’nin ‘Eyvah! Ringde babam var’ etkinliğinde tekvando öğrencileri, gösteri sunup, salonda dövüştükleri velilerine birer madalya vererek, desteklerine teşekkür etti.

facebook-paylas
Tarih: 26-12-2022 12:53

‘Eyvah! Ringte babam var’

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün tekvando branşının düzenlediği ‘Eyvah ringde babam var’ etkinliğinde, sporcular temsili dövüştükleri velilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, anı madalyası verdi. Turgut Özal Spor Salonu’nda yapılan etkinlikte 3-17 yaş arasındaki tekvandocular, sırayla gösteri yaptı. Gösterilerinin ardından çocuklarıyla dövüşmeleri için salona davet edilen veliler, unutamayacakları bir anı yaşadı.

UMUTLARINDAN TUTABİLMEK ÖNEMLİ
Bu güzel günde sporcuların ve ailelerinin yanında olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu güzel şehirde çocuklar ile anlamlı bir ortamı paylaştıklarını söyledi. Çocuklarımızın spora ilgi duyan bireyler olarak yetişmesini sağlamaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Tütüncü, “Onları iyi eğiteceğiz. Birlikte çocuklarımızın hayallerinden umutlarından tutabilmek çok önemli. Onların yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek için buradayız.  Gelecek yolunda onlara güç vereceğiz” diye konuştu.

KULÜBE GÜÇ VERDİNİZ
Velilerin kulübüne, kulübün de velilere güç verdiğini anlatan kulüp başkanı Hakan Çatal ise, ‘Pandemiden sonra çocuklarımıza tekrar kavuşmak, onları sporcu jenerasyonu olarak yetiştirmekten çok mutluyuz. Siz bize, biz size doğru enerji verdik. Velilere çok teşekkür ediyorum. Sporu, sporcuyu seven dinamik başkanımız bizim takım kaptanımız. Başkanımızın desteğiyle daha fazla çocuğumuza ulaşacağız’ dedi. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI